Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: autumn Songtekst: the well

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: autumn - the well ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the well? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van autumn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van autumn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the well .

Origineel

glazed and wired on this strangest day choking on everything in me scraping the tar from the garden walls this duty frightens me deep the well deeper still the weight of my descent torrid waters emerge an acrid feast of sparrows drowning and in twilight hours it hopes to dream of restful places weeping as one the rain is all we have all we have vultures fanning me with their hungry shadows they cannot hear the ticking inside my head so they bury me just the same deep the well deeper still the weight of my descent filling, surrounding me i too, become the well i too

 

Vertaling

glazig en bedraad op deze vreemdste dag stikkend in alles in mij de teer van de tuinmuren schrapend deze plicht beangstigt me diep de put dieper nog het gewicht van mijn afdaling borrelende wateren komen te voorschijn een bitter feest van verdrinkende mussen en in schemerige uren hoopt het te dromen van rustgevende plaatsen huilend als één de regen is alles wat we hebben alles wat we hebben gieren wuiven me met hun hongerige schaduwen ze kunnen het tikken in mijn hoofd niet horen dus begraven ze me toch maar diep in de put dieper nog het gewicht van mijn afdaling dat me vult, me omringt ik ook, word de put ik ook