Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: avail Songtekst: done reckoning

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: avail - done reckoning ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van done reckoning? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van avail! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van avail en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals done reckoning .

Origineel

please, please don't disappear i'm clearly unprepared and aloof and trained to walk without though i can trace the steps we've made clearly so what is real? we either break it or stay concealed don't lack incentive don't let me crowd your space if you'll do the same i'll slow to match your pace please don't disappear i know in absense perspectives clear, but don't move feel safe to think out loud and i'll do the same when passing town through town so what is real? we either break it or stay concealed don't lack incentive don't let me crowd your space if you'll do the same i'll slow to match your lead match your lead please, please don't disappear i'm clearly unprepared and aloof and far behind in count though i can trace the steps we've made clearly

 

Vertaling

alsjeblieft, alsjeblieft verdwijn niet Ik ben duidelijk onvoorbereid en afstandelijk en getraind om zonder te lopen hoewel ik de stappen die we gemaakt hebben duidelijk kan traceren Dus wat is echt? Of we breken het of we blijven verborgen. Heb geen gebrek aan stimulans. Laat me je ruimte niet innemen. Als jij hetzelfde doet zal ik vertragen om je tempo te evenaren Verdwijn alsjeblieft niet. Ik weet dat in afwezigheid perspectieven duidelijk zijn, maar beweeg niet. Voel je veilig om hardop te denken en ik zal hetzelfde doen als ik door de stad ga. Dus wat is echt? Of we breken het of we blijven verborgen. Heb geen gebrek aan stimulans. Laat me je ruimte niet verdringen. Als je hetzelfde doet, zal ik vertragen om je voorsprong te evenaren. Evenaar je voorsprong. Alsjeblieft, verdwijn niet. Ik ben duidelijk onvoorbereid en afstandelijk en ver achter in het tellen hoewel ik de stappen die we hebben gemaakt duidelijk kan traceren