Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: avaine Songtekst: war cry

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: avaine - war cry ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van war cry? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van avaine! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van avaine en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals war cry .

Origineel

I was lying, alone With memories of long ago My company when I'm my weakest, Here I am dying You hold this in front of me And I promise I'll fight with all I am Didn't they tell you I'm a sucker for the dangerous? Everything was so clear Dying was safe, and weakness was easy But I find my strength when you try to break me You turn your back on me, But you were always part of my life Whenever you reach for me, I will fight with all the strength I have inside...

 

Vertaling

Ik lag, alleen Met herinneringen van lang geleden Mijn gezelschap als ik op mijn zwakst ben, Hier ben ik stervende Jij houdt dit voor mij En ik beloof dat ik zal vechten met alles wat ik ben Hebben ze je niet verteld dat ik een sukkel ben voor het gevaarlijke? Alles was zo duidelijk. Sterven was veilig, en zwakte was makkelijk Maar ik vind mijn kracht wanneer je me probeert te breken Je keert me de rug toe, Maar je was altijd een deel van mijn leven Wanneer je naar me reikt, zal ik vechten met alle kracht die ik in me heb...