Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: avalanch Songtekst: heaven and earth

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: avalanch - heaven and earth ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van heaven and earth? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van avalanch! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van avalanch en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals heaven and earth .

Origineel

The coldest winter has begun And it's coming for me This lifeless place I have been sent to It is all new to me I can feel it starting to freeze I know this never have been And nothing could stop it Strong as the wind blows I'm a shadow beneath this cloud Can not remember where I came from I'm screaming out loud cause it scares The hell out of me And it's so far to fall Long I have fought just to get here But now you're so far in that grey hole Shouldn't be free Don't want to forget but it's late Cause now I am here Where heaven and earth cry Where heaven and earth cry Look for the days that I look back on my innocence My sight was blinded by the same lie Anything's better than this My fragile happiness died It's gone and not coming back To pick up what little remains of me From this bad nightmare I dream that I wake up My tears are dry, silence echoes Will this final rhyme Forget me after a time Between heaven and hell

 

Vertaling

De koudste winter is begonnen En hij komt voor mij Deze levenloze plek waar ik heen ben gestuurd Het is allemaal nieuw voor mij Ik kan voelen dat het begint te vriezen Ik weet dat dit nooit is geweest En niets kan het stoppen. Sterk als de wind waait Ik ben een schaduw onder deze wolk Kan me niet herinneren waar ik vandaan kom Ik schreeuw hardop want het maakt me bang The hell out of me And it's so far to fall Lang heb ik gevochten om hier te komen Maar nu zit je zo ver in dat grijze gat Zou niet vrij moeten zijn Ik wil het niet vergeten maar het is te laat Want nu ben ik hier Waar hemel en aarde huilen Waar hemel en aarde huilen Kijk naar de dagen dat ik terugkijk op mijn onschuld Mijn zicht was verblind door dezelfde leugen Alles is beter dan dit Mijn fragiele geluk stierf Het is weg en komt niet meer terug Om op te rapen wat er van mij over is Van deze slechte nachtmerrie Ik droom dat ik wakker word Mijn tranen zijn droog, de stilte echoot Zal dit laatste rijmpje Mij vergeten na een tijd Tussen hemel en hel