Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: avant Songtekst: i m that dude

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: avant - i m that dude ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i m that dude? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van avant! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van avant en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i m that dude .

Origineel

It started when we got it in with each other (ah ah ah ah) I should've thought about it but one thing led to another (oh oh oh oh) Knew about my friends and all my other lovers Pushing all the time like we'remitted to one another It's such a mental chase Tired of saving face girl All I ever see Is you upset with me So many different questions All types of suggestions Don't mean toe off harsh or rude But I'm that dude You said when you met me that you would accept me Don't try to correct me Cause I'm that dude I can't apologize girl you already knew I'm just speaking the truth Cause I'm that dude (Said when you met me) But I'm that dude (You would accept me) But I'm that dude (Said when you met me) I broke all ya rules (You would accept me) I'm that dude It was cool but you started dealing with emotions You kepting back like that cause you felt it was OK Going through a different phase Wanna show a nigga change my pace But we had an understanding What you want is too demanding It's such a mental chase Tired of saving face girl All I ever see Is you upset with me So many different questions All types of suggestions Don't mean toe off harsh or rude But I'm that dude [Repeat: x2] You said when you met me that you would accept me Don't try to correct me Cause I'm that dude I can't apologize girl you already knew I'm just speaking the truth Cause I'm that dude (Said when you met me) But I'm that dude (You would accept me) But I'm that dude (Said when you met me) I broke all ya rules (You would accept me) I'm that dude

 

Vertaling

Het begon toen we het bij elkaar kregen (ah ah ah ah) Ik had erover moeten nadenken, maar het ene leidde tot het andere (oh oh oh oh) Wist over mijn vrienden en al mijn andere geliefden Duwen de hele tijd alsof we elkaar zijn opgedragen Het is zo'n mentale jacht Moe van het redden van gezicht meisje Alles wat ik ooit zie Ben je boos op mij Zoveel verschillende vragen Alle soorten suggesties Betekent niet dat de teen hard of grof is Maar ik ben die kerel Toen je me ontmoette, zei je dat je me zou accepteren Probeer me niet te corrigeren Omdat ik die kerel ben Ik kan me niet verontschuldigen meisje dat je al kende Ik spreek gewoon de waarheid Omdat ik die kerel ben (Zei toen je me ontmoette) Maar ik ben die kerel (Je zou me accepteren) Maar ik ben die kerel (Zei toen je me ontmoette) Ik heb alle regels overtreden (Je zou me accepteren) Ik ben die kerel Het was cool, maar je begon met emoties om te gaan Je bleef zo ??achter omdat je dacht dat het goed was Door een andere fase gaan Ik wil een neger laten zien dat mijn tempo verandert Maar we hadden begrip Wat je wilt, is te veeleisend Het is zo'n mentale jacht Moe van het redden van gezicht meisje Alles wat ik ooit zie Ben je boos op mij Zoveel verschillende vragen Alle soorten suggesties Betekent niet dat de teen hard of grof is Maar ik ben die kerel [Herhaal: x2] Toen je me ontmoette, zei je dat je me zou accepteren Probeer me niet te corrigeren Omdat ik die kerel ben Ik kan me niet verontschuldigen meisje dat je al kende Ik spreek gewoon de waarheid Omdat ik die kerel ben (Zei toen je me ontmoette) Maar ik ben die kerel (Je zou me accepteren) Maar ik ben die kerel (Zei toen je me ontmoette) Ik heb alle regels overtreden (Je zou me accepteren) Ik ben die kerel