Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: avant Songtekst: perfect gentleman

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: avant - perfect gentleman ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van perfect gentleman? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van avant! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van avant en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals perfect gentleman .

Origineel

You can have on a time Cause love with way you see are Sexy so boo such us love it Gentleman sway just gonna feeling me Gentleman you can love it day she me I had a like a girl of type me the boy Baby let me that I was looking for There's something about you that I just can't it more Could be you stop over your sexy smile Oh maybe it's the way you see are Sexy so boo such us love it Gentleman sway just gonna feeling me Gentleman you can love it day she me You make it so easy see how it takes us good to care of me And god is playing a both you to fall in elevate Could be you touch and make me watch so much Oh baby the way you see are Sexy so boo such us love it Gentleman sway just gonna feeling me Gentleman u can love it day she me You front of way (oh you) To get me fokest style Building something where are you All I get explain dropping god is fine Girl you like a fech you no are Sexy so boo such us love it Gentleman sway just gonna feeling me Gentleman u can love it day she me(meeee) Uoooh All way (Yeah) You are a superstar

 

Vertaling

Je kunt een tijd hebben Want liefde zoals je ziet zijn Sexy, zo boo, we zijn er dol op De heer zwaait me gewoon Meneer, je kunt er dol op zijn, dag zij mij Ik had een soort meisje van mij de jongen Schatje liet me dat ik zocht Er is iets met jou dat ik gewoon niet meer kan Misschien stop je over je sexy glimlach Oh misschien is het zoals je ziet Sexy, zo boo, we zijn er dol op De heer zwaait me gewoon Meneer, je kunt er dol op zijn, dag zij mij Je maakt het zo gemakkelijk om te zien hoe goed het is om voor me te zorgen En god speelt een jou om in de hoogte te vallen Zou je kunnen aanraken en me zoveel laten kijken Oh schat zoals je ziet Sexy, zo boo, we zijn er dol op De heer zwaait me gewoon Meneer, u kunt er dol op zijn, dag zij mij Je staat vooraan (oh jij) Om me de snelste stijl te geven Iets bouwen waar ben je Alles wat ik krijg, is dat God laten vallen prima is Meisje, je houdt van een fech die je niet bent Sexy, zo boo, we zijn er dol op De heer zwaait me gewoon Meneer, u kunt er van houden dag zij mij (meeee) Uoooh Helemaal (ja) Je bent een superster