Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: avant Songtekst: right back here

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: avant - right back here ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van right back here? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van avant! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van avant en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals right back here .

Origineel

Temptations got me doing the wrong thing And I wanna do right by my baby girl Cause I know she deserves it But something's always pulling me back, me back I'm making the same mistakes all over again I'm digging myself a grave Making a bigger hole Where all my skeletons are making their home And if it gets out, I know that it's over So when will I close all of these doors Everytime I tell myself I'm gonna change I end up right back [x2] And everytime I say I'm getting out the game I end up right back [x2] It's like the more I try to change, the more I stay the same I'm tryna find my place, it's driving me insane Everytime I tell myself I'm gonna change I end up right back, it's like I'll always end up right here I'm sitting there trynna figure out what I'm gon' do All this back and forward ain't cool Tired of making her play the fool It's about the thousandth time and she's heard the same story And I know she's tired of hearing it, 'cause I'm tired of telling it And oh, I don't wanna break her heart no more But I don't know what to do If I leave her she'll be crushed But if I keep messing up Man I'ma lose my baby anyway Everytime I tell myself I'm gonna change I end up right back [x2] And everytime I say I'm getting out the game I end up right back [x2] It's like the more I try to change, the more I stay the same I'm tryna find my place, it's driving me insane Everytime I tell myself I'm gonna change I end up right back, it's like I'll always end up right here Baby tell me what to do, I don't really wanna leave But the leave pain is temporary, it's me staying that's really scary I can't keep chipping at your heart Soon it's gonna fall apart But I'm sure you don't understand it But I'm setting up the next man Now would you feel much better off if I was to walk out the door Don't wanna cause you anymore frustration than I had before This time I'm gonna be a man about it and go Need to find out where my heart is at 'cause I don't know no more Everytime I tell myself I'm gonna change I end up right back [x2] And everytime I say I'm getting out the game I end up right back [x2] It's like the more I try to change, the more I stay the same I'm tryna find my place, it's driving me insane Everytime I tell myself I'm gonna change I end up right back, it's like I'll always end up right here Everytime I tell myself I'm gonna change I end up right back [x2] And everytime I say I'm getting out the game I end up right back [x2] It's like the more I try to change, the more I stay the same I'm tryna find my place, it's driving me insane Everytime I tell myself I'm gonna change I end up right back, it's like I'll always end up right here

 

Vertaling

Verleidingen zorgden ervoor dat ik het verkeerde deed En ik wil het goed doen bij mijn kleine meid Omdat ik weet dat ze het verdient Maar iets trekt me altijd terug, ik terug Ik maak opnieuw dezelfde fouten Ik graaf mezelf een graf Een groter gat maken Waar al mijn skeletten hun thuis maken En als het eruit komt, weet ik dat het voorbij is Dus wanneer zal ik al deze deuren sluiten Elke keer als ik mezelf vertel, ga ik veranderen Ik kom zo terug [x2] En elke keer als ik zeg dat ik uit het spel stap Ik kom zo terug [x2] Het is alsof hoe meer ik probeer te veranderen, hoe meer ik hetzelfde blijf Ik probeer mijn plaats te vinden, het maakt me gek Elke keer als ik mezelf vertel, ga ik veranderen Ik kom zo terug, het is alsof ik hier altijd zal eindigen Ik zit daar te proberen uit te zoeken wat ik ga doen Dit alles heen en weer is niet cool Moe van haar dwaas te maken Het is ongeveer de duizendste keer en ze heeft hetzelfde verhaal gehoord En ik weet dat ze het beu is om het te horen, want ik ben het beu om het te vertellen En oh, ik wil haar hart niet meer breken Maar ik weet niet wat ik moet doen Als ik haar verlaat, wordt ze verpletterd Maar als ik het maar verprutst Man, ik verlies toch mijn baby Elke keer als ik mezelf vertel, ga ik veranderen Ik kom zo terug [x2] En elke keer als ik zeg dat ik uit het spel stap Ik kom zo terug [x2] Het is alsof hoe meer ik probeer te veranderen, hoe meer ik hetzelfde blijf Ik probeer mijn plaats te vinden, het maakt me gek Elke keer als ik mezelf vertel, ga ik veranderen Ik kom zo terug, het is alsof ik hier altijd zal eindigen Schatje vertel me wat ik moet doen, ik wil niet echt weg Maar de verlofpijn is tijdelijk, ik blijf echt eng Ik kan je hart niet blijven chippen Binnenkort valt het uit elkaar Maar ik weet zeker dat je het niet begrijpt Maar ik ben de volgende man aan het opzetten Zou je je nu veel beter af voelen als ik de deur uit zou lopen Ik wil je geen frustratie meer bezorgen dan voorheen Deze keer ga ik er een man over zijn en gaan Ik moet weten waar mijn hart ligt, want ik weet niet meer Elke keer als ik mezelf vertel, ga ik veranderen Ik kom zo terug [x2] En elke keer als ik zeg dat ik uit het spel stap Ik kom zo terug [x2] Het is alsof hoe meer ik probeer te veranderen, hoe meer ik hetzelfde blijf Ik probeer mijn plaats te vinden, het maakt me gek Elke keer als ik mezelf vertel, ga ik veranderen Ik kom zo terug, het is alsof ik hier altijd zal eindigen Elke keer als ik mezelf vertel, ga ik veranderen Ik kom zo terug [x2] En elke keer als ik zeg dat ik uit het spel stap Ik kom zo terug [x2] Het is alsof hoe meer ik probeer te veranderen, hoe meer ik hetzelfde blijf Ik probeer mijn plaats te vinden, het maakt me gek Elke keer als ik mezelf vertel, ga ik veranderen Ik kom zo terug, het is alsof ik hier altijd zal eindigen