Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: avant Songtekst: sailing

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: avant - sailing ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sailing? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van avant! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van avant en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sailing .

Origineel

It's not far down to paradise At least it's not for me And if the wind is right you can sail away And find tranquillity The canvas can do miracles Just you wait and see Believe me It's not far to never never land No reason to pretend And if the wind is right you can find the joy Of innocence again The canvas can do miracles Just you wait and see Believe me Oh oh Oh oh Sailing Takes me away To where I've always heard it could be Just a dream and the wind to carry me And soon I will be free Fantasy It gets the best of me When I'm sailing All caught up in the reverie Every word is a symphony Won't you believe me

 

Vertaling

Het is niet ver naar het paradijs Het is tenminste niet voor mij En als de wind goed staat kun je wegzeilen En vind rust Het canvas kan wonderen doen Wacht maar af Geloof me Het is niet ver om nooit te landen Geen reden om te doen alsof En als de wind goed is, kun je de vreugde vinden Weer onschuldig Het canvas kan wonderen doen Wacht maar af Geloof me Oh Oh Oh Oh Het zeilen Brengt me weg Waar ik altijd heb gehoord dat het zou kunnen zijn Gewoon een droom en de wind om me te dragen En binnenkort ben ik vrij Fantasie Het haalt het beste uit mij Als ik zeil Allemaal verstrikt in de mijmeringen Elk woord is een symfonie Geloof je me niet