Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: avant Songtekst: when its over

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: avant - when its over ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van when its over? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van avant! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van avant en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals when its over .

Origineel

The time hase for me to tell you Tell you the truth about exactly how I feel about us We took it to that other level From all the phone as friends to holding hands to sexing it But this is about trust Maybe I can understand How you could want me as your man But see I don't mind spending, I don't mind sharing my life with who I love Or is it just material things? Or the lifestyle thates with me 'Cause there's no guarantee that this will last forever If you care When it's over yea When the party's over yea Will you be there? When it's over yea When the party's over yea yea I've been thinking 'bout all we been through baby The happy times, the times you cried It hurt inside, but I wanna make this work I really hate that I'm second guessin' it But I've been hurt before When it rain, it pours And lose your control Let me help you let the past go Is the love we share sincere? Can I wipe away my fears? If I walked away from everything, that don't really mean a thing Can we live the simple life? Little fives at early nights Girl I gotta know if you loving me for me If you care When it's over yea When the party's over yea Will you be there? When it's over yea When the party's over yea yea I wanna know If it's really real (Really real) Then tell me what it is you feel yea I wanna know (Know) Will you still be there? When it's all over If you care, yeah When it's over yea, (When it's all over) When the party's over yea (Will you still be with me?) Oh when the party's over yea yea (When it is) When the party's over yea yea (Baby when it is) If you care, oohh baby When it's over yea (When it's all over) When the party's over yea (When it's all over) I wanna know I need to know (When it's over yea) When the party's over yea (Would you still even care) When it's all over yea Will you still be with me? Yea No life go with option Will you still even care? When it's all over yea When it's all over yea When it's all over yea When it is, when it is

 

Vertaling

De tijd voor mij om het je te vertellen Vertel je de waarheid over hoe ik precies over ons denk We hebben het naar dat andere niveau gebracht Van de hele telefoon als vrienden tot hand in hand om het te seksen Maar dit gaat over vertrouwen Misschien kan ik het begrijpen Wat zou je mij als je man willen Maar kijk, ik vind het niet erg om te besteden, ik vind het niet erg om mijn leven te delen met wie ik liefheb Of zijn het alleen materiële dingen? Of de levensstijl die bij mij past Omdat er geen garantie is dat dit voor altijd zal duren Als het je kan schelen Als het voorbij is, ja Als het feest voorbij is, ja Ben jij erbij? Als het voorbij is, ja Als het feest voorbij is, ja Ik heb nagedacht over alles wat we hebben meegemaakt, schat De gelukkige tijden, de keren dat je huilde Het doet pijn van binnen, maar ik wil dit laten werken Ik haat het echt dat ik het tweede keer denk Maar ik ben eerder gekwetst Als het regent, stroomt het En verlies je controle Laat me je helpen het verleden los te laten Is de liefde die we delen oprecht? Kan ik mijn angsten wegvagen? Als ik van alles wegliep, betekent dat niet echt iets Kunnen we het eenvoudige leven leiden? Kleine vijven in de vroege nachten Meisje, ik moet weten of je van me houdt Als het je kan schelen Als het voorbij is, ja Als het feest voorbij is, ja Ben jij erbij? Als het voorbij is, ja Als het feest voorbij is, ja ik wil weten Als het echt echt is (echt echt) Vertel me dan wat je voelt, ja Ik wil het weten (weten) Ben je er nog? Wanneer het allemaal voorbij is Als je erom geeft, ja Als het voorbij is, ja (als het allemaal voorbij is) Als het feest voorbij is ja (zal je nog steeds bij me zijn?) Oh als het feest voorbij is, ja (wanneer het is) Als het feest voorbij is, ja (baby als het is) Als je erom geeft, oohh schat Als het voorbij is, ja (als het allemaal voorbij is) Als het feest voorbij is, ja (als het allemaal voorbij is) ik wil weten Ik moet het weten (als het voorbij is, ja) Als het feest voorbij is (zou het je nog kunnen schelen) Als het allemaal voorbij is, ja Ben je nog steeds bij me? Ja Geen leven gaat met optie Kan het je nog schelen? Als het allemaal voorbij is, ja Als het allemaal voorbij is, ja Als het allemaal voorbij is, ja Wanneer het is, wanneer het is