Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: avant Songtekst: with you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: avant - with you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van with you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van avant! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van avant en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals with you .

Origineel

I can't continue to act like I don't wanna be here When I know I do Cause I'm really feelin' you (Feelin' you) And you ain't the type to sleep around town Let niggas get down Ande up with this lame excuse (Excuse) And I really love the way you warm me up Your Your necessary like coats in the Winter Right here like cold in December (Outside) And I need you like Need you like Mo-Town need its slow beat Somethin' like oh baby baby Oh baby baby Where I wanna be is with you Wanna take you from the things you used to Cause only time I'm me is with you And this feelin' ain't gonna change (No) (Where I wanna be) Where I wanna be is with you (Where I) Wanna take you from the things you used to Cause only time I'm me is with you And this feelin' ain't gonna change (no) I'm gon' stay with you This is crazy girl This feelin' thet I get This is the way you make me feel Uhe on I'd rather chill at home with chu Then to hang out wit my boys cause your the truth Your the truth yea Your the truth huh No trippin' on another chick or where I've been No need to stay up in the streets and catch an argument Cause your not like thet at all You put your lovin' arms around me I want Your necessary like coats in the Winter Right here like cold in December (Just like cold in December) I need, And I need you like Need you like Mo-Town need its slow beat Somethin' like oh baby baby baby It's where I wanna be Where I wanna be is with you (Right here) Wanna take you from the things you used to Cause only time I'm me is with you (Only time) And this feelin' ain't gonna change (No, cause when I'm with you) Where I wanna be is with you Take you from the things you used to Cause only time I'm me is with you (Used to) And this feelin' ain't gonna change (no) See you are the reason You are the reason for everything thet im feelin' Your my sunshine And I'm lovin' it all Everything about chu I ain't really trippin' Cause you got me lifted Up so high I'm so high Don't wannae down Off your lovin' baby Where I wanna be is with you (Baby) Wanna take you from the things you used to Cause only time I'm me is with you (Only time I'm me is with you) And this feelin' ain't gonna change (I'm not gonna change no) Where I wanna be is with you (No) Take you from the things you used to Cause only time I'm me is with you (Is with you) And this feelin' ain't gonna change (No) I'm gon' stay with you Where I wanna be is with you Take you from the things you used to (Oh yea) Cause only time I'm me is with you (This time) And this feelin' ain't gonna change (No) I'm gon' stay with you

 

Vertaling

Ik kan me niet blijven gedragen Ik wil hier niet zijn Als ik weet dat ik het doe Omdat ik je echt voel (voel je) En jij bent niet het type dat in de stad slaapt Laat provence naar beneden gaan Sluit je aan bij dit zwakke excuus (excuus) En ik hou echt van de manier waarop je me opwarmt Uw Uw noodzakelijke jassen in de winter Hier als koud in december (buiten) En ik heb je nodig Heb je net als Mo-Town nodig? Iets als oh baby schat Oh schat schat Waar ik wil zijn, is bij jou Ik wil je afleiden van de dingen die je altijd deed Want alleen ik ben ik ben bij jou En dit gevoel zal niet veranderen (nee) (Waar ik wil zijn) Waar ik wil zijn is bij jou (Waar ik) Ik wil je afleiden van de dingen die je altijd deed Want alleen ik ben ik ben bij jou En dit gevoel zal niet veranderen (nee) Ik blijf bij je Dit is een gekke meid Dit gevoel krijg ik Dit is hoe je me laat voelen Uhe on Ik chill liever thuis met chu Dan om rond te hangen met mijn jongens, veroorzaak je de waarheid Je bent de waarheid, ja Je bent de waarheid he Geen trippin 'op een ander kuiken of waar ik ben geweest Het is niet nodig om op straat te blijven en ruzie te maken Want je bent helemaal niet zoals ze Je slaat je liefdevolle armen om me heen ik wil Uw noodzakelijke jassen in de winter Hier als koud in december (net als koud in december) Ik heb nodig, En ik heb je nodig Heb je net als Mo-Town nodig? Iets als oh baby baby baby Hier wil ik zijn Waar ik wil zijn, is bij jou (hier) Ik wil je afleiden van de dingen die je altijd deed Want alleen ik ben ik ben bij jou (enige tijd) En dit gevoel zal niet veranderen (nee, want als ik bij je ben) Waar ik wil zijn, is bij jou Neem je van de dingen die je gewend was Want alleen ik ben ik ben bij jou (gewend) En dit gevoel zal niet veranderen (nee) Zie, jij bent de reden Jij bent de reden voor alles wat ik voel Je bent mijn zonneschijn En ik hou van alles Alles over chu Ik ben niet echt aan het trippen Omdat je me hebt opgetild Zo hoog ik ben zo high Ik wil niet naar beneden Van je liefdevolle baby Waar ik wil zijn is bij jou (schat) Ik wil je afleiden van de dingen die je altijd deed Want alleen ik ben ik ben bij jou (alleen ik ben ik is bij jou) En dit gevoel zal niet veranderen (ik ga geen nee veranderen) Waar ik wil zijn, is bij jou (Nee) Neem je mee van de dingen die je gewend was Want alleen ik ben ik ben bij jou (is bij jou) En dit gevoel zal niet veranderen (nee) Ik blijf bij je Waar ik wil zijn, is bij jou Neem je van de dingen die je altijd deed (Oh ja) Want alleen ik ben ik ben bij jou (deze keer) En dit gevoel zal niet veranderen (nee) Ik blijf bij je