Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: avant Songtekst: you got me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: avant - you got me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you got me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van avant! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van avant en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you got me .

Origineel

Just like eve done to Adam (you got me) Temptation so strong I don't want to even (you got me) I'm in quick sand with cement shoes (you got me) And like Lucille I'm singing the blues (you got me) Girl your my water Like my money Your my suga' You got me Girl your love flow through me And I can't keep my hands off you Girl you taste so damn sweet (yes you do, you got me) See you are the reason that I haven't turned my TV on (you got me) And you are the reason that I don't listen to love songs (you got me) And you are the reason that I haven't ate in days (you got me) And you will be the reason that this man would fade away (you got me) Don't you know, don't you know I'm sitting around like a bump on a log Dragging my feet waiting for your call Mama called me about a quarter to nine (can't answer) Didn't answer the call don't want to block my line Girl your my water Like my money Your my suga' You got me Girl your love flow through me And I can't keep my hands off you Girl you taste so damn sweet (yes you do, you got me) There's a reason why I'm feeling this way about you girl You got me going crazy, naw you just don't understand your gown got you slippin' your rollers and your hair piece your flowers and your pillow your lotion and your perfume the way we used to celebrate the times that you would make me wait the joy you brought to my home but now everything is gone Your my water (Girl your love flow through me) Like my money (And I can't keep my hands off you) Your my suga' (Girl you taste so damn sweet you got me) You got me, you got me, whoa Your my water (Girl your love flow through me) Like my money (And I can't keep my hands off you) Your my suga' (Girl you taste so damn sweet you got me) Its alright its alright ooh baby Its alright its alright, its alright now I used to be sad, but now Its alright its alright ooh baby Its alright its alright, its alright now

 

Vertaling

Net zoals Eva Adam heeft aangedaan (je hebt me) Verleiding zo sterk dat ik niet eens wil (je hebt me) Ik ben in snel zand met cementschoenen (je hebt me) En net als Lucille zing ik de blues (je hebt me) Meisje, je bent mijn water Net als mijn geld Je bent mijn suga ' Je hebt me Meisje, je liefde stroomt door me heen En ik kan mijn handen niet van je afhouden Meisje, je proeft zo verdomd zoet (ja dat doe je, je hebt me) Zie je bent de reden dat ik mijn tv niet heb aangezet (je hebt me) En jij bent de reden dat ik niet naar liefdesliedjes luister (je hebt me) En jij bent de reden dat ik al dagen niet heb gegeten (je hebt me) En jij zal de reden zijn dat deze man zou verdwijnen (je hebt me) Weet je niet, weet je niet Ik zit als een bult op een blok Ik sleep mijn voeten terwijl ik wacht op je telefoontje Mama belde me om kwart voor negen (kan niet antwoorden) Ik heb de oproep niet beantwoord en wil mijn lijn niet blokkeren Meisje, je bent mijn water Net als mijn geld Je bent mijn suga ' Je hebt me Meisje, je liefde stroomt door me heen En ik kan mijn handen niet van je afhouden Meisje, je proeft zo verdomd zoet (ja dat doe je, je hebt me) Er is een reden waarom ik me zo voel over jou meisje Je maakt me gek, maar je begrijpt het gewoon niet je jurk laat je uitglijden je rollers en je haarstuk je bloemen en je kussen je lotion en je parfum de manier waarop we het vierden de keren dat je me zou laten wachten de vreugde die je bij mij thuis bracht maar nu is alles weg Je bent mijn water (meisje, je liefde stroomt door me heen) Zoals mijn geld (en ik kan mijn handen niet van je afhouden) Je bent mijn suga '(meisje, je proeft zo verdomd zoet dat je me hebt) Je hebt me, je hebt me, whoa Je bent mijn water (meisje, je liefde stroomt door me heen) Zoals mijn geld (en ik kan mijn handen niet van je afhouden) Je bent mijn suga '(meisje, je proeft zo verdomd zoet dat je me hebt) Het is in orde, het is in orde, ooh baby Het is goed het is goed, het is goed nu Ik was vroeger verdrietig, maar nu Het is in orde, het is in orde, ooh baby Het is goed het is goed, het is goed nu