Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: avec tristesse Songtekst: of emotions

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: avec tristesse - of emotions ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van of emotions? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van avec tristesse! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van avec tristesse en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals of emotions .

Origineel

[l:Thrall m:Gama] When tears dry I finally have a sign That my love for you Is just a dreamkind When tears dry I loose my mind And memories fall asleep in a dream And I feel emptiness once again With deep pain inside A wicked mind behind her eyes Her beauty is beyond heaven and hell And her voice gave me a dark will Whispering in silence, dancing with desire You make me feel forever But it's really killing me Blood shed from my heart Like a decorative colour In your sick gallery of emotions And I'll say farewell I'll say farewell

 

Vertaling

[l: Thrall m: Gama] Als de tranen drogen Ik heb eindelijk een teken Dat is mijn liefde voor jou Is gewoon een droomsoort Als de tranen drogen Ik word gek En herinneringen vallen in slaap in een droom En ik voel weer leegte Met diepe pijn van binnen Een slechte geest achter haar ogen Haar schoonheid gaat de hemel en de hel te boven En haar stem gaf me een donkere wil Fluisterend in stilte, dansend van verlangen Je laat me voor altijd voelen Maar het vermoordt me echt Bloed stroomde uit mijn hart Als een decoratieve kleur In je zieke galerij van emoties En ik neem afscheid Ik neem afscheid