Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: avec tristesse Songtekst: sceptical and gone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: avec tristesse - sceptical and gone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sceptical and gone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van avec tristesse! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van avec tristesse en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sceptical and gone .

Origineel

[l/m:Salles] I've tought something to you And you know that I can't betray you Please try to understand Leave me, try to be happy without me... Without me.

 

Vertaling

[l / m: Salles] Ik heb je iets geleerd En je weet dat ik je niet kan verraden Probeer het alsjeblieft te begrijpen Verlaat me, probeer gelukkig te zijn zonder mij ... Zonder mij.