Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: avenged sevenfold Songtekst: an epic time wasted

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: avenged sevenfold - an epic time wasted ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van an epic time wasted? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van avenged sevenfold! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van avenged sevenfold en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals an epic time wasted .

Origineel

So much time I've wasted I can truly say I never thought it would come to this Never would I doubt you, but the truth kept smacking me in the face Reality, you never stopped to think and you ripped us apart How could you? Now our time is gone but it's still breaking my heart Tears run down as I think of the days we've had And the memories will last forever But you and I have died and gone our separate ways You are the one, you are the wrong one Breaking the mold, going your own way All I feel, betrayal So much time I've wasted and I never thought it'd come to this Apology We had something great, then it was washed away We had something more, then I can explain I'm sorry, no! We had something great, then it was washed away

 

Vertaling

Zoveel tijd heb ik verspild Ik kan echt zeggen dat ik nooit gedacht had dat het zover zou komen Nooit zou ik aan je twijfelen, maar de waarheid bleef me in het gezicht slaan Realiteit, je hebt nooit nagedacht en je hebt ons uit elkaar gerukt. Hoe kon je? Nu is onze tijd voorbij, maar het breekt nog steeds mijn hart. Tranen lopen over als ik denk aan de dagen die we hebben gehad En de herinneringen zullen eeuwig blijven. Maar jij en ik zijn gestorven en zijn onze eigen weg gegaan Jij bent de ware, jij bent de verkeerde De mal doorbreken, je eigen weg gaan Alles wat ik voel, is verraad Zoveel tijd heb ik verspild en ik had nooit gedacht dat het zover zou komen Excuses We hadden iets groots, toen werd het weggespoeld We hadden iets meer, dan ik kan uitleggen Het spijt me, nee! We hadden iets groots, toen werd het weggespoeld