Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: avenged sevenfold Songtekst: tension

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: avenged sevenfold - tension ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tension? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van avenged sevenfold! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van avenged sevenfold en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tension .

Origineel

I wake up every morning bright and early. Roll out of bed but I'm never quite alone. Tension is pulling me in all directions. And all these problems use me as a rope. Sometimes the pressure will just drive me crazy. At any time I could explode. I need some piece of mind, its got me tired. Don't wanna lose it, but I'm turning down that road. I need a moment 'cause I've spread myself to thin. We all need a moment in our lives. Work's hard, the day's too long. And that's just where it begins. Tension has had us all this time. I sit in traffic every single morning. Just as I arrive, I'm slaving to the grind. Making the money so I feed my family. But I can't raise them, 'cause I ain't got the time. I got no free days on my busy schedule. I turn the page and it's the same. Don't like my situation, you don't either. Don't wanna look back scared of working life away. I need a moment 'cause I've spread myself to thin. We all need a moment in our lives. Work's hard, the day's too long. And thats just where it begins. Tension has had us all this time. But every now and then. I drive alone. An open road. Hot summer days. A gentle breeze that feels alright. Home alone. And I can't feel the pain. Only strain. Enjoy the sights. I feel alive. When actually here just feels alright. Far from home. I need a moment 'cause I've spread myself to thin. We all need a moment in our lives. Works hard, the days too long. And thats just where it begins. Tension has had us all this time

 

Vertaling

Ik word elke morgen vroeg wakker. Ik rol mijn bed uit, maar ik ben nooit helemaal alleen. Spanning trekt me in alle richtingen. En al die problemen gebruiken mij als een touw. Soms maakt de druk me gewoon gek. Op elk moment kan ik ontploffen. Ik heb wat rust nodig, het maakt me moe. Ik wil het niet verliezen, maar ik ga die weg op. Ik heb een moment nodig, want ik heb mezelf te dun verspreid. We hebben allemaal een moment in ons leven nodig. Het werk is zwaar, de dag is te lang. En daar begint het pas. Spanning heeft ons al die tijd bezig gehouden. Ik zit elke morgen in de file. Net als ik aankom, ben ik aan het zwoegen op de sleur. Geld verdienen zodat ik mijn gezin te eten kan geven. Maar ik kan ze niet opvoeden, want ik heb de tijd niet. Ik heb geen vrije dagen in mijn drukke schema. Ik draai de bladzijde om en het is hetzelfde. Als mijn situatie je niet bevalt, doe jij het ook niet. Ik wil niet achterom kijken, bang om mijn leven weg te werken. Ik heb een moment nodig omdat ik mezelf te veel heb uitgespreid. We hebben allemaal een moment in ons leven nodig. Het werk is zwaar, de dag is te lang. En daar begint het pas. Spanning heeft ons al die tijd gehad. Maar zo nu en dan. Rij ik alleen. Een open weg. Hete zomerdagen. Een zacht briesje dat goed aanvoelt. Alleen thuis. En ik voel de pijn niet. Alleen spanning. Genieten van het uitzicht. Ik voel me levend. Terwijl het hier eigenlijk gewoon goed voelt. Ver van huis. Ik heb een moment nodig omdat ik mezelf te veel heb uitgespreid. We hebben allemaal een moment in ons leven nodig. We werken hard, de dagen zijn te lang. En daar begint het pas. Spanning heeft ons al die tijd gehad