Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: avenged sevenfold Songtekst: unholy confessions

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: avenged sevenfold - unholy confessions ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van unholy confessions? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van avenged sevenfold! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van avenged sevenfold en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals unholy confessions .

Origineel

I'll try, she said as he walked away. Try not to lose you. Two vibrant hearts could change. Nothing tears the being more than deception. Unmasked fear. I'll be here waiting, tested and secure. Nothing hurts my world. Just affects the ones around me. When sin's deep in my blood. You'll be the one to fall. I wish I could be the one. The one who won't care at all. But being the one on the stand. I know the way to go, no one's guiding me. When time soaked with blood turns its back. I know it's hard to fall. Confined in me was your heart. I know it's hurting you, but it's killing me. Nothing will last in this life. Our time is spent constructing. Now you're perfecting a world meant to sin. Constrict your hands around me. Squeeze till I cannot breathe. This air tastes dead inside me. Contribute to our plague. Break all your promises. Tear down this steadfast wall. Restraints are useless here. Tasting salvation's near. Nothing hurts my world. just affects the ones around me. When sin's deep in my blood. You'll be the one to fall. I wish I could be the one. the one who won't care at all. But being the one on the stand. I know the way to go, no one's guiding me. When time soaked with blood turns its back. I know it's hard to fall. Confined in me was your heart. I know it's hurting you, but it's killing me

 

Vertaling

Ik zal het proberen, zei ze toen hij wegliep. Probeer je niet te verliezen. Twee bruisende harten kunnen veranderen. Niets verscheurt het wezen meer dan bedrog. Ontmaskerde angst. Ik zal hier wachten, getest en veilig. Niets schaadt mijn wereld. Alleen van invloed op degenen om me heen. Als de zonde diep in mijn bloed zit. Jij zult degene zijn die valt. Ik wou dat ik diegene kon zijn. Degene die het niets kan schelen. Maar degene zijn die op de tribune staat. Ik weet de weg die ik moet gaan, niemand begeleidt me. Wanneer de tijd doordrenkt met bloed zijn rug toekeert. Ik weet dat het moeilijk is om te vallen. Opgesloten in mij was je hart. Ik weet dat het je pijn doet, maar het doodt mij. Niets zal duren in dit leven. Onze tijd wordt besteed aan het bouwen. Nu perfectioneer je een wereld die bedoeld is om te zondigen. Sla je handen om me heen. Knijp tot ik geen adem meer krijg. Deze lucht smaakt dood in mij. Draag bij aan onze plaag. Breek al uw beloften. Breek deze standvastige muur af. Beperkingen zijn hier nutteloos. Ik proef dat verlossing nabij is. Niets doet mijn wereld pijn, alleen degenen om mij heen. Als de zonde diep in mijn bloed zit. Jij zult degene zijn die valt. Ik wou dat ik diegene kon zijn. Diegene die het niets kan schelen. Maar degene zijn die op de tribune staat. Ik weet de weg die ik moet gaan, niemand begeleidt me. Wanneer de tijd doordrenkt met bloed zijn rug toekeert. Ik weet dat het moeilijk is om te vallen. Opgesloten in mij was je hart. Ik weet dat het je pijn doet, maar het doodt mij.