Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aventura Songtekst: un chi chi

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aventura - un chi chi ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van un chi chi? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aventura! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aventura en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals un chi chi .

Origineel

Ven mi amada Cierra la puerta y no digas nada El tiempo es corto Y como mi guitarra quiero tocarte Hasta saciar las ganas Puse bolero y flores en la cama Y ya no aguanto mi piel te llama Yo quiero un varoncito Yo quiero un chamquito No seas mala Cedeme un chi chi No es una locura Mucho menos una aventura Pasan los anos y aun sigo aqui Tu Sabes lo mucho que te amo Y no existe una malicia en mi Yo, que me merezco que tu vientre Represente otra razon por vivir Tu No te imaginas lo hermoso Que es traer un nino al mundo por amor Yo Que Suporte todas las noches que me negaste Por el poder del amor Ven mi amada Abre tu patio pa' sembrar Avanza Que en nueve meses quiero mi manzana Si no me entiendes En otras palabras Y ya no aguanto mi piel te llama Yo quiero un varoncito Y quiero un chamaquito No seas mala Cedeme un chi chi No es una locura Muchos menos una aventura Pasan los anos y aun sigo aqui

 

Vertaling

Kom mijn geliefde Sluit de deur en zeg niets. De tijd dringt. En net als mijn gitaar wil ik op jou spelen Totdat het verlangen verzadigd is Ik heb een bolero en bloemen op het bed gelegd En ik kan er niet tegen dat mijn huid je roept Ik wil een kleine jongen Ik wil een kleine jongen Doe niet zo gemeen. Ik wil een chi chi chi Het is geen waanzin Ik wil een kleine jongen. Ik wil een kleine jongen. Jaren gaan voorbij en ik ben nog steeds hier Jij Je weet hoeveel ik van je hou. En er is geen kwaad in mij Ik, die verdien dat uw schoot Ik ben gewoon een andere reden om te leven Uw Je kunt je niet voorstellen hoe mooi Dat het is om een kind op de wereld te zetten uit liefde I Dat ik alle nachten heb doorstaan die je me ontzegde Door de kracht van de liefde Kom mijn geliefde Open uw binnenplaats om te zaaien Ga je gang. Dat ik over negen maanden mijn appel wil Als je me niet begrijpt Met andere woorden En ik kan er niet tegen dat mijn huid je roept Ik wil een kleine jongen En ik wil een kleine jongen Doe niet zo gemeen. Ik wil een chi chi chi Het is niet gek Ik ben niet gek, laat staan een flirt. En de jaren gaan voorbij en ik ben nog steeds hier