Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: avett brothers Songtekst: the greatest sum

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: avett brothers - the greatest sum ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the greatest sum? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van avett brothers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van avett brothers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the greatest sum .

Origineel

This and who I used to be don't matter much at all to me The pit you dug to plant your feet's a far cry from my destiny Not even the clouds Not even the past Not even the hands of God could hold me back from you Dark and lonely is the ride the devil always by my side Though no match for what lies between a thought of you, your trust for me Not even the sun A bullet from a gun No nothing that this world could bring Or anything someone could do Could hold me back from you No count of gold placed in my hand the largest find, the greatest sum Though some would say it'd easy our pain we know that it can't be done Not even the sun Not even the clouds Not even the past No nothing that this world could bring Or anything someone could do Could hold me back from you Could hold me back from you Could hold me back from you

 

Vertaling

Dit en wie ik vroeger was doen er voor mij niet veel toe De kuil die je gegraven hebt om je voeten te planten is ver weg van mijn lot Zelfs de wolken niet Zelfs het verleden niet. Zelfs niet de handen van God kunnen me van je afhouden Donker en eenzaam is de rit de duivel altijd aan mijn zijde hoewel geen partij voor wat er tussen ligt een gedachte aan jou, jouw vertrouwen in mij Zelfs de zon niet Een kogel uit een geweer Niets wat deze wereld kan brengen Of iets wat iemand zou kunnen doen zou me van jou kunnen afhouden Geen telling van goud geplaatst in mijn hand de grootste vondst, de grootste som Hoewel sommigen zouden zeggen dat het onze pijn zou verzachten weten we dat het niet gedaan kan worden Zelfs de zon niet Zelfs de wolken niet Zelfs het verleden niet. Niets wat deze wereld kan brengen Of iets wat iemand zou kunnen doen kan me van je afhouden Kan me van je afhouden Kan me van je afhouden