Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: avi buffalo Songtekst: coaxed

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: avi buffalo - coaxed ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van coaxed? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van avi buffalo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van avi buffalo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals coaxed .

Origineel

There once lived a soul whose ears Lived nothing but open years I still can't read your lips like i coaxed That beast who makes love to me Keep me from holes that i could fall into soon, The jade servant spits the moon From stories as high as you I took the two into town Because i thought i'd be found With strips of weariness in my raving heart, No matter how tired I nearly kissed my will power out the door, And you wouldn't expect more If i were to tell you so You could be too young for that And why i thought i could stand With fields of fog around my neck and knees, I have no beliefs I can't recall the last time i talked to you And certain things that excite, won't keep me from anyone

 

Vertaling

Er leefde eens een ziel wiens oren niets anders leefde dan open jaren Ik kan nog steeds je lippen niet lezen zoals ik Dat beest dat de liefde met me bedrijft Weerhoud me van gaten waar ik snel in zou kunnen vallen, De jade dienaar spuwt de maan Van verhalen zo hoog als jij Ik nam de twee mee naar de stad. Omdat ik dacht dat ik gevonden zou worden Met stroken van vermoeidheid in mijn razende hart, Hoe moe ook Ik kuste bijna mijn wilskracht de deur uit, En je zou niet meer verwachten If I were to tell you so Daar zou je te jong voor kunnen zijn En waarom ik dacht dat ik kon staan Met velden van mist rond mijn nek en knieën, Ik heb geen geloof Ik kan me de laatste keer dat ik met je sprak niet herinneren En bepaalde dingen die me opwinden, zullen me van niemand weghouden