Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: avi buffalo Songtekst: two cherished understandings

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: avi buffalo - two cherished understandings ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van two cherished understandings? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van avi buffalo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van avi buffalo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals two cherished understandings .

Origineel

I know why you stalk the night, Come under the overpass Seeing all you want to see Seen a space so far away Years ago I told you why Making love is nothing ain't wrong with that Told you that i believed in you Won't you come on through one more time I know I loved you I know I see the rain, There ain't no understanding baby Understanding, baby Told you that i talked to her, Thought we understood each other well. I was wrong as usual Wonder when they'll break the spell Yeah Yeah,

 

Vertaling

Ik weet waarom je de nacht stalkt, Kom onder het viaduct Alles zien wat je wilt zien Een ruimte zo ver weg gezien Jaren geleden vertelde ik je waarom Vrijen is niets, daar is niets mis mee. Ik zei je dat ik in je geloofde. Wil je niet nog een keer langskomen Ik weet dat ik van je hield. Ik weet dat ik de regen zie, There ain't no understanding baby Begrip, schatje Ik heb je verteld dat ik met haar gepraat heb, Dacht dat we elkaar goed begrepen. Ik had het zoals gewoonlijk mis. Ik vraag me af wanneer ze de betovering verbreken. Yeah Yeah,