Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Avicci Songtekst: Wake Me Up!

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Avicci - Wake Me Up! ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Wake Me Up!? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Avicci! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter A van Avicci en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Wake Me Up! .

Origineel

Feeling my way through the darkness Guided by a beating heart I can't tell where the journey will end But I know where to start They tell me I'm too young to understand They say I'm caught up in a dream Well life will pass me by if I don't open up my eyes Well that's fine by me So wake me up when it's all over When I'm wiser and I'm older All this time I was finding myself, and I Didn't know? I was lost So wake me up when it's all over When I'm wiser and I'm older All this time I was finding myself, and I Didn't know? I was lost I tried carrying the weight of the world But I only have two hands Hope I get the chance to travel the world But I don't have any plans Wish that I could stay forever this young Not afraid to close my eyes Life's a game? made for everyone And love is a prize So wake? me up when it's all over When I'm wiser and I'm older All this time I was finding myself, and I Didn't know? I was lost So wake? me up when it's all over When I'm wiser and I'm older All this time I was finding myself, and I I didn't know? I was lost I didn't know I was lost I didn't know I was lost I didn't know I was lost I didn't know

 

Vertaling

Gevoel mijn weg door de duisternis geleid door een kloppend hart Ik kan niet zeggen waar de reis zal eindigen maar ik weet waar te beginnen Ze vertellen me dat ik ben te jong om te begrijpen Ze zeggen dat ik ben gevangen in een droom Goed leven zal me voorbij als ik niet open mijn ogen Nou dat vind ik goed Dus me wakker als het allemaal voorbij is Wanneer ik wijzer ben en ik ben ouder Al die tijd was ik het vinden van mezelf, en ik Wist niet? ik was verdwaald Dus me wakker als het allemaal voorbij is Wanneer ik wijzer ben en ik ben ouder Al die tijd was ik het vinden van mezelf, en ik Wist niet? ik was verdwaald Ik probeerde het dragen van het gewicht van de wereld Maar ik heb maar twee handen Ik hoop dat ik de kans om de wereld rond te reizen krijgen Maar ik heb geen plannen Wou dat ik voor altijd kon blijven deze jonge Niet bang om mijn ogen te sluiten Het leven is een spel? gemaakt voor iedereen en liefde is een prijs Dus wakker? me wakker als het allemaal voorbij is Wanneer ik wijzer ben en ik ben ouder Al die tijd was ik het vinden van mezelf, en ik Wist niet? ik was verdwaald Dus wakker? me wakker als het allemaal voorbij is Wanneer ik wijzer ben en ik ben ouder Al die tijd was ik het vinden van mezelf, en ik Ik wist niet? ik was verdwaald Ik wist niet dat ik was verloren Ik wist niet dat ik was verloren Ik wist niet dat ik was verloren Ik wist niet