Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: avicii Songtekst: addicted to you ashley wallbridge remix

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: avicii - addicted to you ashley wallbridge remix ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van addicted to you ashley wallbridge remix? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van avicii! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van avicii en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals addicted to you ashley wallbridge remix .

Origineel

I don't know just how it happened, I let down my guard Swore I'd never fall in love again but I fell hard Guess I should have seen it coming; caught me by surprise I wasn't looking where I was going; I fell into your eyes You came into my crazy world like a cool and cleansing wave Before I, I knew what hit me, baby, you were flowing though my veins I'm addicted to you, hooked on your love Like a powerful drug I can't get enough of Lost in your eyes, drowning in blue Out of control, what can I do? I'm addicted to you! Midnight blows in through the window; dances round the room Got me hypnotized; I'm getting high on the perfume. I couldn't live without you now, oh, I know I'd go insane I wouldn't last one night alone, baby I couldn't stand the pain!

 

Vertaling

Ik weet niet hoe het gebeurde, ik was niet op mijn hoede Ik zwoer dat ik nooit meer verliefd zou worden, maar ik viel hard Ik denk dat ik het had moeten zien aankomen; het verraste me Ik keek niet waar ik heen ging, ik viel in je ogen Je kwam in mijn gekke wereld als een koele en reinigende golf Voordat ik, ik wist wat me overkwam, baby, stroomde je door mijn aderen Ik ben verslaafd aan je, verslaafd aan je liefde Als een krachtige drug waar ik niet genoeg van kan krijgen Verloren in je ogen, verdrinkend in blauw Oncontroleerbaar, wat kan ik doen? Ik ben verslaafd aan jou! Middernacht waait door het raam naar binnen; danst door de kamer Heeft me gehypnotiseerd; Ik word high van het parfum. Ik zou nu niet zonder je kunnen leven, oh, ik weet dat ik gek zou worden I wouldn't last one night alone, baby Ik zou de pijn niet kunnen verdragen!