Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: avicii Songtekst: i could be the one

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: avicii - i could be the one ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i could be the one? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van avicii! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van avicii en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i could be the one .

Origineel

Do you think about me when you're all alone? The things we used to do, we used to be I could be the one to make you feel that way I could be the one to set you free Do you think about me when the crowd is gone? It used to be so easy, you and me I could be the one to make you feel that way I could be the one to set you free I could be the one to make you feel that way I could be the one to set you free I could be the one to make you feel that way I could be the one to set you free When you need a way to beat the pressure down When you need to find a way to breathe I could be the one to make you feel that way I could be the one to set you free If you never see me when the crowd is gone It used to be so easy, can't you see? I could be the one to make you feel that way I could be the one to set you free I could be the one to make you feel that way I could be the one to set you free I could be the one to make you feel that way I could be the one to set you free I could be the one to make you feel that way I could be the one to set you free I could be the one to make you feel that way I could be the one to set you free

 

Vertaling

Denk je aan mij als je helemaal alleen bent? De dingen die we vroeger deden, de dingen die we vroeger waren. Ik zou degene kunnen zijn die je zo laat voelen. Ik zou degene kunnen zijn die je bevrijdt Denk je aan mij als de menigte weg is? Het was vroeger zo makkelijk, jij en ik Ik zou je zo kunnen laten voelen Ik zou je kunnen bevrijden. Ik zou je zo kunnen laten voelen Ik zou je kunnen bevrijden Ik zou je zo kunnen laten voelen Ik zou degene kunnen zijn die je bevrijdt When you need a way to beat the pressure down Wanneer je een manier moet vinden om te ademen Ik zou je zo kunnen laten voelen Ik zou je kunnen bevrijden. Als je me nooit meer ziet als de menigte weg is Vroeger was het zo makkelijk, zie je dat niet? Ik zou je zo kunnen laten voelen Ik zou je kunnen bevrijden. Ik zou je zo kunnen laten voelen. Ik zou je kunnen bevrijden Ik zou je zo kunnen laten voelen Ik zou je kunnen bevrijden Ik zou je zo kunnen laten voelen Ik zou je kunnen bevrijden Ik zou je zo kunnen laten voelen I could be the one to set you free