Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: avicii Songtekst: stay with you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: avicii - stay with you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stay with you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van avicii! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van avicii en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stay with you .

Origineel

[Chorus: Mike Posner] Ain't nobody gonna tell me shit I'm still wrapped around your fingertip And all my friends, they love to call me whipped But what they just don't know Is I've looked in New York City And I've looked in Boston too I found a couple that are pretty But I'm still gonna stay with you [Chorus: Mike Posner] Ain't nobody gonna tell me shit I'm still wrapped around your fingertip And all my friends, they love to call me whipped But what they just don't know Is I've looked in San Francisco And I've looked all through L.A I've looked in Dallas, Texas But they didn't feel the same So I looked in Detroit city Then I checked back at Duke I found a couple that were pretty But I'm still gonna stay with you I'm still gonna stay with [Outro] I'm still gonna stay with you

 

Vertaling

[Chorus: Mike Posner] Ain't nobody gonna tell me shit I'm still wrapped around your fingertip And all my friends, they love to call me whipped But what they just don't know Is dat ik in New York City heb gekeken En ik heb ook in Boston gekeken Ik vond er een paar die mooi zijn But I'm still gonna stay with you [Chorus: Mike Posner] Ain't nobody gonna tell me shit I'm still wrapped around your fingertip And all my friends, they love to call me whipped But what they just don't know Is I've looked in San Francisco En ik heb overal in L.A. gezocht Ik heb gekeken in Dallas, Texas But they didn't feel the same Dus keek ik in Detroit city Toen ben ik teruggegaan naar Duke I found a couple that were pretty But I'm still gonna stay with you I'm still gonna stay with [Outro] I'm still gonna stay with you