Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: avicii Songtekst: you make me live

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: avicii - you make me live ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you make me live? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van avicii! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van avicii en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you make me live .

Origineel

We are one One for sure All united You'll want some more Oh oh oh oh You make me! Oh oh oh oh You make me! We are one One for sure All united You'll need some more Oh oh oh oh You make me! Oh oh oh oh All my life I've been I've been waiting for someone like you, yeah All my life I've been I've been waiting for someone like you, yeah I've been looking for someone like you, yeah I've been waiting for someone like you, like you, like you, like you, like you You make me! We are one One for sure All united You'll want some more Oh oh oh oh You make me! Oh oh oh oh You make me! We are one One for sure All united You'll need some more Oh oh oh oh You make me! Oh oh oh oh All my life I've been I've been waiting for someone like you, yeah All my life I've been I've been waiting for someone like you, yeah I've been looking for someone like you, yeah I've been waiting for someone like you, like you, like you, like you, like you You make me!

 

Vertaling

Wij zijn één Eén voor zeker Allemaal verenigd You'll want some more Oh oh oh oh Jij maakt mij! Oh oh oh oh Jij maakt mij! We zijn één Een voor zeker Allemaal verenigd You'll need some more Oh oh oh oh You make me! Oh oh oh oh All my life I've been Ik heb gewacht op iemand zoals jij, ja All my life I've been Ik heb gewacht op iemand zoals jij, ja I've been looking for someone like you, yeah I've been waiting for someone like you, like you, like you, like you You make me! Wij zijn één Een voor zeker Allemaal verenigd You'll want some more Oh oh oh oh You make me! Oh oh oh oh You make me! We zijn één Een voor zeker Allemaal verenigd You'll need some more Oh oh oh oh You make me! Oh oh oh oh All my life I've been I've been waiting for someone like you, yeah All my life I've been I've been waiting for someone like you, yeah I've been looking for someone like you, yeah I've been waiting for someone like you, like you, like you, like you You make me!