Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: avoid one thing Songtekst: pop punk band

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: avoid one thing - pop punk band ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pop punk band? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van avoid one thing! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van avoid one thing en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pop punk band .

Origineel

I wanna be in a pop punk band The kind that ride in a pop punk van I know what I'm gonna wear I'll have spikey pop punk hair Bore us, bore us, get us to the chorus Just can't stop it, got it at hot topic No need to read the lyric sheet It's the same old song, same old harmony I'm gonna find me a pop punk girl It's not tough in the pop punk world Our love, it can't be wrong I wanna sing like Tom Delonge Bore us, bore us, get us to the chorus Just can't stop it, got it at hot topic No need to read the lyric sheet It's the same old song, the same old harmony I got it at hot topic My parents dropped me off and paid for it Get all my views from MTV I got it at hot topic My parents dropped me off and paid for it Pre-packaged punk conformity So fuck me Bore us, bore us, get us to the chorus Just can't stop it, got it at hot topic No need to read the lyric sheet It's the same old song, the same old harmony

 

Vertaling

Ik wil in een poppunkband zitten Het soort dat in een poppunkbus rijdt Ik weet wat ik ga dragen Ik heb stekelig punkhaar Verveel ons, verveel ons, breng ons naar het refrein Kan het gewoon niet stoppen, ik heb het op een hot topic Het is niet nodig om het tekstblad te lezen Het is hetzelfde oude lied, dezelfde oude harmonie Ik ga een poppunkmeisje voor me vinden Het is niet moeilijk in de poppunkwereld Onze liefde, het kan niet verkeerd zijn Ik wil zingen zoals Tom Delonge Verveel ons, verveel ons, breng ons naar het refrein Kan het gewoon niet stoppen, ik heb het op een hot topic Het is niet nodig om het tekstblad te lezen Het is hetzelfde oude lied, dezelfde oude harmonie Ik heb het op een hot topic Mijn ouders hebben me afgezet en ervoor betaald Krijg al mijn meningen van MTV Ik heb het op een hot topic Mijn ouders hebben me afgezet en ervoor betaald Voorverpakte punkconformiteit Dus neuk me Verveel ons, verveel ons, breng ons naar het refrein Kan het gewoon niet stoppen, ik heb het op een hot topic Het is niet nodig om het tekstblad te lezen Het is hetzelfde oude lied, dezelfde oude harmonie