Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: avril lavigne Songtekst: love is a battlefield (live with pat benatar)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: avril lavigne - love is a battlefield (live with pat benatar) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love is a battlefield (live with pat benatar)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van avril lavigne! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van avril lavigne en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love is a battlefield (live with pat benatar) .

Origineel

CHORUS:. We are young, heartache to heartache we stand. No promises, no demands. Love Is A Battlefield. We are strong, no one can tell us we're wrong. Searchin' our hearts for so long, both of us knowing. Love Is A Battlefield. You're beggin' me to go, you're makin' me stay. Why do you hurt me so bad?. It would help me to know. Do I stand in your way,. or am I the best thing you've had?. Believe me, believe me, I can't tell you why. But I'm trapped by your love, and I'm chained to your side. CHORUS:. We are young, heartache to heartache we stand. No promises, no demands. Love Is A Battlefield. We are strong, no one can tell us we're wrong. Searchin' our hearts for so long, both of us knowing. Love Is A Battlefield. We're losing control. Will you turn me away or touch me deep inside?. And before this gets old, will it still feel the same?. There's no way this will die. But if we get much closer, I could lose control. And if your heart surrenders, you'll need me to hold. CHORUS (2x):. We are young, heartache to heartache we stand. No promises, no demands. Love Is A Battlefield. We are strong, no one can tell us we're wrong. Searchin' our hearts for so long, both of us knowing. Love Is A Battlefield. We are young, heartache to heartache we stand. No promises, no demands. Love Is A Battlefield. We are strong, no one can tell us we're wrong. Searchin' our hearts for so long, both of us knowing. Love Is A Battlefield

 

Vertaling

CHORUS:. We zijn jong, hartzeer tot hartzeer staan we. Geen beloftes, geen eisen. Liefde is een slagveld. We zijn sterk, niemand kan ons vertellen dat we verkeerd zijn. We zoeken al zo lang in ons hart, we weten het allebei. Liefde is een slagveld. Je smeekt me te gaan, je dwingt me te blijven. Waarom doe je me zo'n pijn? Het zou me helpen om het te weten. Sta ik je in de weg, of ben ik het beste wat je hebt gehad? Geloof me, geloof me, ik kan je niet zeggen waarom. Maar ik ben gevangen door je liefde, en ik ben geketend aan je zijde. CHORUS:. We zijn jong, hartzeer tot hartzeer staan we. Geen beloftes, geen eisen. Liefde is een slagveld. We are strong, no one can tell us we're wrong. Searchin' our hearts for so long, both of us knowing. Liefde is een slagveld. We verliezen de controle. Zal je me wegdraaien of me diep van binnen aanraken? En voordat dit oud wordt, zal het nog steeds hetzelfde voelen? Er is geen manier dat dit zal sterven. Maar als we veel dichterbij komen, kan ik de controle verliezen. En als je hart zich overgeeft, heb je mij nodig om vast te houden. CHORUS (2x):. We zijn jong, hartzeer tot hartzeer staan we. Geen beloftes, geen eisen. Liefde is een slagveld. We are strong, no one can tell us we're wrong. Searchin' our hearts for so long, both of us knowing. Liefde is een slagveld. We zijn jong, hartzeer tot hartzeer staan we. Geen beloftes, geen eisen. Liefde is een slagveld. We are strong, no one can tell us we're wrong. Searchin' our hearts for so long, both of us knowing. Liefde is een slagveld