Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: avril lavigne Songtekst: make up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: avril lavigne - make up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van make up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van avril lavigne! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van avril lavigne en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals make up .

Origineel

Layin' on the couch just,. Hangin' with my boys. We're chillin' up the house tonight. I'm being myself. I'm nobody else ‘cause. This is what we do alright. You'll always find. Chorus. I'm not wearing any make-up,. Won't hide who I am,. I'll be what I am. I'm just being honest with my self once again. I'm my only friend. Kickin' off my shoes. I'm strummin' my guitar. I'm singin' songs about my life. If I could tell the truth. I'd tell you what I meant by. Me, myself, and I. You'll always find. Chorus. No more mirrors. No more vanity. Give it all away for free. Donate to charity. I am happy in my skin. I drown my heart is not the same. You'll always find. Chorus. Lay on my couch, hang with my boys, chill at my house tonight (4x)

 

Vertaling

Gewoon op de bank liggen... Rondhangen met mijn jongens. We zijn aan het chillen in het huis vanavond. Ik ben mezelf. Ik ben niemand anders, want... Dit is wat we doen. Je zult het altijd vinden. Refrein. Ik draag geen make-up. Ik zal niet verbergen wie ik ben. Ik zal zijn wat ik ben. Ik ben gewoon weer eens eerlijk tegen mezelf. Ik ben mijn enige vriend. Ik schop mijn schoenen uit. Ik tokkel op mijn gitaar. Ik zing liedjes over mijn leven. Als ik de waarheid kon vertellen. Dan zou ik je vertellen wat ik bedoelde met. Me, myself, and I. Je zult altijd vinden. Refrein. Geen spiegels meer. Geen ijdelheid meer. Geef het allemaal gratis weg. Doneer aan liefdadigheid. Ik ben gelukkig in mijn huid. Ik verdrink mijn hart is niet hetzelfde. You'll always find. Refrein. Lay on my couch, hang with my boys, chill at my house tonight (4x)