Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: avril lavigne Songtekst: waste of time

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: avril lavigne - waste of time ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van waste of time? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van avril lavigne! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van avril lavigne en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals waste of time .

Origineel

time is valuable mine is useless next to you i feel nothing nothing makes me fear im me and im strong i've a hard heart it naver breaks so,its waste of time attacking to me ill never fall ill never die i ask you if you love me and you always lie and lie crime is so bad you are so mad you try to make me exact like you baby you will naver do it you are fragile you will be broken

 

Vertaling

tijd is waardevol Die van mij is nutteloos. naast jou voel ik niets niets maakt me bang ik ben ik en ik ben sterk ik heb een hard hart het breekt nooit dus, is het tijdsverspilling om mij aan te vallen Ik zal nooit vallen, ik zal nooit sterven. Ik vraag je of je van me houdt. en je liegt altijd en liegt. De misdaad is zo slecht. Je bent zo gek. Je probeert me... precies zoals jij baby je zult het naver doen je bent breekbaar je zal gebroken worden