Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: axel fernando Songtekst: ultimamente

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: axel fernando - ultimamente ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ultimamente? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van axel fernando! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van axel fernando en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ultimamente .

Origineel

ltimamente No lo haba vivido, desde entonces no me acuerdo bien No me hacia falta, no lo poda creer T me preguntaste si mi timidez era normal Y yo como un nio ya no pude soportar La necesidad de hablar contigo, de llamarte y escuchar tu voz De seguirte por mar y por tierra, desde entonces sin control De golpear de noche tu ventana y escaparnos al azar Porque este amor que tu y yo nos traemos Ya no tiene explicacin, ya no encuentra explicacin ltimamente cuando estamos juntos No hay ms tristeza, no hay ms soledad Se han despertado mis sentidos, Se han impulsado como dices t Y he conocido lo que es bueno Cuando te abrazo y me refugio en ti ltimamente he repetido no existe nadie mejor que tu No lo haba vivido, no era fcil yo de convencer No me haba atrevido por miedo a no querer T eras tan distinta, tan segura y tan real Y yo como un nio que no pudo soportar La necesidad de hablar contigo, de llamarte y escuchar tu voz De seguirte por mar y por tierra, desde entonces sin control, Ya no tiene explicacin ltimamente... A tu lado me domina la pasin Mar violento seduce mi razn Es infinito amor, lo que siento por ti ltimamente, ltimamente Y he conocido lo que bueno ltimamente he repetido ltimamente... ltimamente cuando solos Nos falta tiempo, no sobra que hablar Se han encendido nuestros cuerpos Y el universo que reflejas t Y he conocido amor sincero...

 

Vertaling

De laatste tijd Ik had het niet meegemaakt, sindsdien herinner ik het me niet goed Ik hoefde niet, ik kon het niet geloven Je vroeg me of mijn verlegenheid normaal was En als een kind kon ik er niet meer tegen De behoefte om met je te praten, je te bellen en naar je stem te luisteren Om je te volgen over zee en over land, sindsdien zonder controle Om 's nachts op je raam te kloppen en willekeurig weg te rennen Omdat de liefde die jij en ik voor elkaar hebben Heeft niet langer geen verklaring, vindt niet langer een verklaring En als we samen zijn Er is geen verdriet meer, er is geen eenzaamheid meer Mijn zintuigen zijn gewekt, En ik heb geweten wat goed en wat slecht is En ik heb geweten wat goed is Als ik je in mijn armen houd en mijn toevlucht tot je neem Ik heb de laatste tijd herhaald dat er niemand beter is dan jij Ik had het niet meegemaakt, het was niet makkelijk voor mij om je te overtuigen Ik heb het nooit gedurfd uit angst het niet te willen Je was zo anders, zo zeker en zo echt En ik was als een kind dat er niet tegen kon De behoefte om met je te praten, je te bellen en je stem te horen Om je te volgen over zee en over land, sindsdien zonder controle, Er is geen verklaring meer. De laatste tijd... Ik ben al zo lang verliefd op je Ik ben een gewelddadige zee die mijn rede verleidt Het is oneindige liefde, wat ik voor je voel En ik weet wat goed is, wat slecht is En ik heb geweten wat goed is Ik heb de laatste tijd herhaald De laatste tijd... De laatste tijd als ik alleen ben We hebben geen tijd meer, er valt niet meer over te praten Onze lichamen zijn ontbrand En het universum dat je weerspiegelt En ik heb oprechte liefde gekend...