Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: axel Songtekst: smao lo una vez

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: axel - smao lo una vez ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van smao lo una vez? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van axel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van axel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals smao lo una vez .

Origineel

Yo tengo los labios que nunca mordiste Los pasos que no acompañaste Yo tengo el corazón donde te sumergiste aquella vez con solo mirarme Pero estas tan cerca y tan lejos Yo soy el camino que no descubriste El cuerpo y la sangre que nunca probaste Por miedo por amor por no arrepentirte Soy espejo donde no te miraste Pero estoy tan cerca y tan lejos Solo una vez, se siente así Una vez en la vida Solo una vez, pruébame Y veras la salida Por tu amor lo doy todo Yo se que el amor y el azar no coinciden No fue casualidad encontrarte Yo tengo la ilusión de que me necesites Que tu amor no se vuelva paisaje Es que estamos cerca y tan lejos Solo una vez, se siente así Una vez en la vida Solo una vez, pruébame Y veras la salida Por tu amor lo doy todo

 

Vertaling

Ik heb de lippen die jij nooit gebeten hebt De stappen die je niet hebt gevolgd Ik heb het hart waar je die keer in dook door alleen maar naar me te kijken Maar je bent zo dichtbij en toch zo ver weg Ik ben de weg die je nooit ontdekt hebt Het lichaam en het bloed dat je nooit geproefd hebt Uit angst voor liefde om er geen spijt van te hebben Ik ben de spiegel waar je nooit naar jezelf keek Maar ik ben zo dichtbij en zo ver weg Voor één keer, voelt het zo Eens in je leven Eén keer maar, probeer me. En je zult de weg naar buiten zien Voor jouw liefde geef ik alles Ik weet dat liefde en toeval niet samenvallen Het was geen toeval dat ik je vond Ik heb de illusie dat je me nodig hebt En ik ben zo dicht bij je en toch zo ver weg Het is dat we dichtbij zijn en toch zo ver weg Voor één keer, voelt het zo Eens in je leven Eén keer maar, probeer me. En je zult de weg naar buiten zien Voor jouw liefde geef ik alles