Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: axl smith Songtekst: mad fucking crazy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: axl smith - mad fucking crazy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mad fucking crazy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van axl smith! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van axl smith en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mad fucking crazy .

Origineel

Here we go ! ah ah ah yeah! Keeping me up, can't get enough ouh you got me where you want me. (aha) down on my knees I'm begging you please! cause it's only getting harder to breath! Chorus: But it doesn't matter, cause when we're together you're so mad fucking crazy! I'm willing to suffer, a moment of pleasure you're so mad fucking crazy! and you're just getting started with the things that you do ooh,ooh,ooh, (alright) ooh,ooh,ooh, (yeah) Ha! The look in your eyes, nasty suprise ouh, you got me where you want me! (aha) I'm all messed up, unable to stop Can't you see that we are over-the-top! Chorus: But it doesn't matter, cause when we're together you're so mad fucking crazy! I'm willing to suffer, a moment of pleasure you're so mad fucking crazy! But it doesn't matter, cause when we're together you're so mad fucking crazy! I'm willing to suffer, a moment of pleasure you're so mad fucking crazy! and you're just getting started with the things that you do! (Instrumental) Alright! I know you're trying to do your thing but you're driving me crazy. (Mad fucking crazy) I know you're trying to do your thing but you're driving me crazy.(ooh so freaking crazy) (But it doesn't matter, cause when we're together it's so) Mad fucking crazy! I'm willing to suffer, a moment of pleasure you're so mad fucking crazy! But it doesn't matter, cause when we're together you're so mad fucking crazy! I'm willing to suffer, a moment of pleasure you're so mad fucking crazy! But it doesn't matter, cause when we're together you're so mad fucking crazy! I'm willing to suffer, a moment of pleasure you're so mad fucking crazy! and you're just getting started with the things that you do!

 

Vertaling

Hier gaan we ! ah ah ah ja! Houdt me wakker, kan er niet genoeg van krijgen ouh je hebt me waar je me wilt. (aha) Op mijn knieën smeek ik je, alsjeblieft! cause it's only getting harder to breath! Refrein: Maar het maakt niet uit, want als we samen zijn ben je zo verdomd gek! Ik ben bereid te lijden, een moment van plezier Je bent zo verdomd gek. and you're just getting started with the things that you do ooh,ooh,ooh, (alright) ooh,ooh,ooh, (yeah) Ha! De blik in je ogen, nare verrassing ouh, je hebt me waar je me wilt! (aha) I'm all messed up, unable to stop Kan je niet zien dat we over-the-top zijn! Refrein: Maar het maakt niet uit, want als we samen zijn ben je zo verdomd gek! Ik ben bereid te lijden, een moment van plezier Je bent zo verdomd gek! Maar het maakt niet uit, want als we samen zijn ben je zo verdomd gek! Ik ben bereid te lijden, een moment van plezier Je bent zo verdomde gek! en je bent nog maar net begonnen met de dingen die je doet! (Instrumental) Oké. Ik weet dat je probeert je ding te doen, maar je maakt me gek. (Mad fucking crazy) Ik weet dat je probeert je ding te doen maar je maakt me gek. (ooh zo freaking crazy) (Maar het maakt niet uit, want als we samen zijn is het zo waanzinnig gek! Ik ben bereid te lijden, een moment van plezier Je bent zo verdomde gek! But it doesn't matter, cause when we're together ben je zo verdomd gek! Ik ben bereid te lijden, een moment van plezier Je bent zo verdomde gek! But it doesn't matter, cause when we're together ben je zo verdomd gek! Ik ben bereid te lijden, een moment van plezier Je bent zo verdomde gek! en je bent nog maar net begonnen met de dingen die je doet!