Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ayanda jiya Songtekst: when love finds you tribute to fe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ayanda jiya - when love finds you tribute to fe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van when love finds you tribute to fe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ayanda jiya! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ayanda jiya en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals when love finds you tribute to fe .

Origineel

Verse Tonight i think of you/ and everything you mean to me/ No mater how sad or blue/ just all the memories i have of you/ And all the things that kept me warm inside my pride/ Lord knows they're true/ And all the love you give to me/ I'll forever treasure you/ Chorus Mama told me it would be hard this time/ but in the end it would be alright/ Mama told me real love is hard to find/ but when it finds you, it will never let go of you/ never never never let go of you/ Verse You were the air i breathed/ it was sufficient to have me live/ how much i longed for your touch/ (nothing felt greater) And all the joy it would bring in me/ But woe to the man who left his house/ to build a home in a broken girl/ how sad to have left my heart in pain/ to mend another broken dream/ Chorus Mama told me it would be hard this time/ but in the end it would be alright/ Mama told me real love is hard to find/ but when it finds you, it will never let go of you/ it will never let go of you/

 

Vertaling

Vers Tonight I think of you/ en alles wat je voor me betekent. No matter how sad or blue/ gewoon alle herinneringen die ik aan je heb. En al de dingen die me warm hielden in mijn trots. God weet dat ze waar zijn. En alle liefde die je me geeft. Ik zal je voor altijd koesteren. Refrein Mama vertelde me dat het deze keer moeilijk zou zijn... maar dat het uiteindelijk goed zou komen. Mama vertelde me dat echte liefde moeilijk te vinden is/ maar als ze je vindt, zal ze je nooit meer loslaten. nooit en te nimmer je loslaten Vers Jij was de lucht die ik ademde. Het was genoeg om me te laten leven. Hoezeer verlangde ik naar je aanraking. (niets voelde groter) En al de vreugde die het in mij zou brengen. Maar wee de man die zijn huis verliet... om een huis te bouwen in een gebroken meisje. Hoe triest om mijn hart in pijn te hebben achtergelaten... om een andere gebroken droom te herstellen/ Refrein Mama vertelde me dat het deze keer moeilijk zou zijn. maar uiteindelijk zou het goed komen. Mama vertelde me dat echte liefde moeilijk te vinden is/ maar als ze je vindt, zal ze je nooit meer loslaten. het zal je nooit meer loslaten