Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ayo Songtekst: down on my knees

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ayo - down on my knees ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van down on my knees? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ayo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ayo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals down on my knees .

Origineel

Down on my knees I'm begging you Down on my knees I'm begging you Down on my knees I'm begging you Please please don't leave me Down on my knees I'm begging you Down on my knees I'm begging you Down on my knees I'm begging you Please please don't leave me Do you really think she can love you more than me ? Do you really really think so ? Do you really think she can give you more than me ? Baby I know she won't Cause I loved you unconditionally I gave you even more than I had to give I was willing for you to die cause you were more precious to me than my own life Down on my knees I'm begging you Down on my knees I'm begging you Down on my knees I'm begging you Please please don't leave me Down on my knees I'm begging you Down on my knees I'm begging you Down on my knees I'm begging you Please please don't leave me I won't believe that you really really want to leave me just because of her Have you forgot about all the things we've been through She was not the one who was there for you Cause I love you unconditionally I gave you even more than I had to give I was willing for you to die cause you were more precious to me than my own life I love you unconditionally I gave you even more than I had to give I was willing for you to die cause you were more precious to me than my own life Down on my knees I'm begging you Down on my knees I'm begging you Down on my knees I'm begging you Please please don't leave me Down on my knees I'm begging you Down on my knees I'm begging you Down on my knees I'm begging you Please please don't leave me Don't leave me I'm begging I love you I need you I'm dying I'm crying I'm begging Don't leave me I love you I need you I'm dying I'm crying I'm begging I'm begging Please don't leave me, no no no no no And down on my knees I'm begging you Down on my knees I'm begging you Down on my knees Down on my knees I'm begging you you you you you Down on my knees Down on my knees Down on my knees I'm begging you Down on my knees I'm begging you Down on my knees I'm begging you Down on my knees I'm begging you Please don't leave

 

Vertaling

Op mijn knieën Ik smeek je Op mijn knieën Ik smeek je Op mijn knieën Ik smeek je Alsjeblieft, alsjeblieft, verlaat me niet Op mijn knieën Ik smeek je Op mijn knieën Ik smeek je Op mijn knieën Ik smeek je Alsjeblieft, alsjeblieft, verlaat me niet. Denk je echt dat ze meer van je kan houden dan ik? Denk je dat echt? Denk je echt dat ze je meer kan geven dan mij ? Schatje, ik weet dat ze dat niet kan. Want ik hield onvoorwaardelijk van je. Ik gaf je zelfs meer dan ik moest geven. Ik was bereid je te laten sterven omdat je kostbaarder voor me was dan mijn eigen leven. Op mijn knieën. Ik smeek je Op mijn knieën Ik smeek je Op mijn knieën Ik smeek je Alsjeblieft, alsjeblieft, verlaat me niet Op mijn knieën Ik smeek je Op mijn knieën Ik smeek je Op mijn knieën Ik smeek je Alsjeblieft, alsjeblieft, verlaat me niet. Ik kan niet geloven dat je me echt wilt verlaten alleen vanwege haar. Ben je vergeten wat we allemaal hebben meegemaakt? Zij was niet degene die er voor je was. Want ik hou onvoorwaardelijk van je Ik gaf je zelfs meer dan ik te geven had Ik was bereid je te laten sterven omdat je kostbaarder voor me was dan mijn eigen leven. Ik hou onvoorwaardelijk van je. Ik gaf je zelfs meer dan ik moest geven ik was bereid voor je te sterven omdat je kostbaarder voor me was dan mijn eigen leven Op mijn knieën Ik smeek je Op mijn knieën Ik smeek je Op mijn knieën Ik smeek je Alsjeblieft, alsjeblieft, verlaat me niet Op mijn knieën Ik smeek je Op mijn knieën Ik smeek je Op mijn knieën Ik smeek je Alsjeblieft, verlaat me niet Verlaat me niet Ik smeek je Ik hou van je. Ik heb je nodig Ik ga dood. ik huil Ik smeek je. Verlaat me niet. Ik hou van je. Ik heb je nodig Ik ga dood. ik huil Ik ben aan het smeken ik smeek Verlaat me alsjeblieft niet, nee nee nee nee nee En op mijn knieën Ik smeek je Op mijn knieën Ik smeek je Op mijn knieën Op mijn knieën Ik smeek je, jij, jij, jij Op mijn knieën Op mijn knieën Op mijn knieën Ik smeek je Op mijn knieën Ik smeek je Op mijn knieën Ik smeek je Op mijn knieën Ik smeek je Ga alsjeblieft niet weg