Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Ayo & Teo Songtekst: Rolex

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Ayo & Teo - Rolex ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Rolex? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Ayo & Teo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter A van Ayo & Teo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Rolex .

Origineel

I just want a Rollie, Rollie, Rollie with a dab of ranch I already got some designer to hold up my pants I just want some ice on my wrist so I look better when I dance Have you lookin' at it, put you in a trance I just want a Rollie, Rollie, Rollie with a dab of ranch I already got some designer to hold up my pants I just want some ice on my wrist so I look better when I dance Have you lookin' at it, put you in a trance Yeah, yeah, yeah All I ever wanted was a Rollie, Rollie All I ever wanted was a Rollie, Rollie Cooler than a snowman with the ice all on me Now your chick all on me, now your chick all on me (she on me) [Verse 1: Teo] My Rollie don't tick tock, it just glide Keep starin' at it and you might go blind I be movin' clean, I don't even try All I see is bands, bands, I spy Yeah, dat way I need that moola by Tuesday Yeah, dat way I low key feel like fungswae I just now got started Got views on views, I'm poppin' My diamonds goin' retarded Your girl on deck, it's a party [Chorus: Teo] I just want a Rollie, Rollie, Rollie with a dab of ranch I already got some designer to hold up my pants I just want some ice on my wrist so I look better when I dance Have you lookin' at it, put you in a trance I just want a Rollie, Rollie, Rollie with a dab of ranch I already got some designer to hold up my pants I just want some ice on my wrist so I look better when I dance Have you lookin' at it, put you in a trance Yeah, yeah, yeah All I ever wanted was a Rollie, Rollie All I ever wanted was a Rollie, Rollie Cooler than a snowman with the ice all on me Now your chick all on me, now your chick all on me (she on me) [Verse 2: Ayo] Blue face Rollie, red face Rollie, ayy Purple face Rollie like some Teletubbies, ayy Baby diamonds wet, shinin' like some guppies Your man's hatin', probably 'cause his girl love me, ayy I pull up to the mall and I'm flexin' on your hoe Galio in the cut, and he got them buffies ayy Whiteskins got me goin' crazy, crazy, ayy Your girl love me 'cause she prolly want my baby, ayy (woo) Ice on my neck cost like five K I want a girl built just like Kim K (she thick) Karate chop that bitch just like a sensei Pull over in a 'Rari or a Bentley, ayy [Chorus: Teo] I just want a Rollie, Rollie, Rollie with a dab of ranch I already got some designer to hold up my pants I just want some ice on my wrist so I look better when I dance Have you lookin' at it, put you in a trance I just want a Rollie, Rollie, Rollie with a dab of ranch I already got some designer to hold up my pants I just want some ice on my wrist so I look better when I dance Have you lookin' at it, put you in a trance Yeah, yeah, yeah All I ever wanted was a Rollie, Rollie All I ever wanted was a Rollie, Rollie Cooler than a snowman with the ice all on me Now your chick all on me, now your chick all on me (she on me) [Outro: Teo] All I ever wanted was a Rollie All I ever wanted was a Rollie I just want a Rollie I just want a Rollie I just want a I just want a Rollie

 

Vertaling

Ik wil gewoon een Rollie, Rollie, Rollie met een schar van ranch Ik heb al een aantal designer te houden van mijn broek Ik wil gewoon wat ijs op mijn pols, zodat ik er beter uitzien als ik dans Hebt u lookin bij, zet u in een trance Ik wil gewoon een Rollie, Rollie, Rollie met een schar van ranch Ik heb al een aantal designer te houden van mijn broek Ik wil gewoon wat ijs op mijn pols, zodat ik er beter uitzien als ik dans Hebt u lookin bij, zet u in een trance Yeah, yeah, yeah Alles wat ik ooit wilde was een Rollie, Rollie Alles wat ik ooit wilde was een Rollie, Rollie Koeler dan een sneeuwman met het ijs allemaal op me Nu is je chick allemaal op me, nu chick allemaal op me (ze op mij) [Verse 1: Teo] Mijn Rollie niet tock, het is gewoon glijden Houd starin bij het en u misschien blind Ik worden Movin' schoon, weet ik niet eens proberen Ik zie alleen bands, bands, Ik zie ik zie Ja, DAT-weg Ik moet dat moola dinsdag Ja, DAT-weg Ik low key voelen als fungswae Ik ben net nu begonnen Kreeg uitzicht op uitzicht, ik ben poppin' Mijn diamanten goin' achterlijk Uw meisje op het dek, het is een feest [Chorus: Teo] Ik wil gewoon een Rollie, Rollie, Rollie met een schar van ranch Ik heb al een aantal designer te houden van mijn broek Ik wil gewoon wat ijs op mijn pols, zodat ik er beter uitzien als ik dans Hebt u lookin bij, zet u in een trance Ik wil gewoon een Rollie, Rollie, Rollie met een schar van ranch Ik heb al een aantal designer te houden van mijn broek Ik wil gewoon wat ijs op mijn pols, zodat ik er beter uitzien als ik dans Hebt u lookin bij, zet u in een trance Yeah, yeah, yeah Alles wat ik ooit wilde was een Rollie, Rollie Alles wat ik ooit wilde was een Rollie, Rollie Koeler dan een sneeuwman met het ijs allemaal op me Nu is je chick allemaal op me, nu chick allemaal op me (ze op mij) [Verse 2: Ayo] Blauw gezicht Rollie, rood gezicht Rollie, ayy Paars gezicht Rollie zoals sommige Teletubbies, ayy Baby diamanten nat, shinin' zoals sommige guppies Uw man hatin', waarschijnlijk want zijn meisje van me, ayy Ik trek naar het winkelcentrum en ik ben flexin' op uw schoffel Galio in de cut, en hij kreeg ze buffies ayy Whiteskins got me goin' gek, gek, ayy Uw meisje houden van me omdat ze prolly wil mijn baby, ayy (Woo) Ijs op mijn nek kosten als vijf K Ik wil een meisje gebouwd, net als Kim K (ze dik) Karate hakken die trut net als een sensei Stop op een 'Rari of een Bentley, ayy [Chorus: Teo] Ik wil gewoon een Rollie, Rollie, Rollie met een schar van ranch Ik heb al een aantal designer te houden van mijn broek Ik wil gewoon wat ijs op mijn pols, zodat ik er beter uitzien als ik dans Hebt u lookin bij, zet u in een trance Ik wil gewoon een Rollie, Rollie, Rollie met een schar van ranch Ik heb al een aantal designer te houden van mijn broek Ik wil gewoon wat ijs op mijn pols, zodat ik er beter uitzien als ik dans Hebt u lookin bij, zet u in een trance Yeah, yeah, yeah Alles wat ik ooit wilde was een Rollie, Rollie Alles wat ik ooit wilde was een Rollie, Rollie Koeler dan een sneeuwman met het ijs allemaal op me Nu is je chick allemaal op me, nu chick allemaal op me (ze op mij) [Outro: Teo] Alles wat ik ooit wilde was een Rollie Alles wat ik ooit wilde was een Rollie Ik wil gewoon een Rollie Ik wil gewoon een Rollie Ik wil gewoon een Ik wil gewoon een Rollie