Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Aysen Songtekst: Sen Bitti Zannet

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Aysen - Sen Bitti Zannet ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Sen Bitti Zannet? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Aysen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter A van Aysen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Sen Bitti Zannet .

Origineel

Sen bitti zannet Çoktan her?eyi unuttum zannet Senin gibi ben de Dünyan?n seyrine kap?ld?m zannet Oysa bir daha Eski ne?emi hiç bulamad?m A?k oyununda Kalmad? asla o eski inad?m Senin olmaya al??t?rd?n beni Unutulmay? ö?rettin bana Ben sana hala a?larken Hala yas?n? tutarken Bir ba?kas?n? nas?l severim Bu yorgun kalbimle Bu gece hala bu evde Senin sesini duyarken Bir ba?kas?n? nas?l isterim Bu anlams?z halimle

 

Vertaling

Denk je dat het voorbij is denk dat ik alles al vergeten Ik vind je leuk Ik denk dat de deuren op de loop van de wereldgeschiedenis Echter, een meer Ik vond nooit mijn oude vreugde Liefde voor het spel Ik was nooit zo hardnekkig oude blijven Je je me wennen Je leerde me nota Ik ben nog steeds huilen Hoewel nog steeds rouw Hoe kan ik van iemand anders Dit moe oprechte Nog steeds in het huis vanavond Wanneer u uw stem horen Hoe zou ik graag iemand anders Met deze toestand zinloos