Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: az yet Songtekst: sadder than blue

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: az yet - sadder than blue ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sadder than blue? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van az yet! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van az yet en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sadder than blue .

Origineel

My heart has been broken cause of you One always must leave, that's nothing new I thought that you'd really like to try to stay Stay together, let's try again It's been 17 months on my own The nights are so quiet all alone I long to feel you in my arms again Girl, won't you please come back home [Chorus] Spendin' my nights all alone Really, really wish you'd come home Savin' my heartbreak for you Makes me blue, sadder than blue Days walk past me like years I struggle to swallow my tears It's been a long time since I held you near I still remember the scent of you dear 29 hours in my day Feel like hell every day Hopin' I get through to you 'Cause I sure miss you Come back, come back to me [Chorus] I never wanted to swallow my pride I tried to play it cool, so cool Girl, if we only could go back in time I wouldn't hold back a damn thing from you [Chorus]

 

Vertaling

Mijn hart is gebroken door jou. Men moet altijd vertrekken, dat is niets nieuws Ik dacht dat je het echt zou willen proberen om te blijven Blijf bij elkaar, laten we het nog eens proberen Ik ben al 17 maanden alleen De nachten zijn zo stil helemaal alleen Ik verlang ernaar je weer in mijn armen te voelen Meisje, wil je alsjeblieft weer naar huis komen [refrein] Spendeer mijn nachten helemaal alleen Echt, echt wens ik dat je naar huis komt Ik bewaar mijn hartzeer voor jou Makes me blue, sadder than blue Dagen gaan aan me voorbij als jaren Ik worstel om mijn tranen door te slikken Het is lang geleden dat ik je in mijn buurt hield Ik herinner me nog de geur van jou, liefste 29 uur in mijn dag Voel me elke dag als een hel Hopin' I get through to you 'Cause I sure miss you Kom terug, kom terug naar mij [refrein] I never wanted to swallow my pride I tried to play it cool, so cool Girl, if we only could go back in time Ik zou niets voor je achterhouden [Chorus]