Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: azizi gibson Songtekst: a reapers tears

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: azizi gibson - a reapers tears ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a reapers tears? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van azizi gibson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van azizi gibson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a reapers tears .

Origineel

[Verse 1] Imma get you niggas something Started from the bottom, I came from nothing Anybody in my way Imma punch them You can all lick my balls, I'm gone, bitch You best get lost or get tossed to the sharks, bitch If that ain't raw, fuck it all, I'm garbage At least I made enough to move out my mom's crib And I made it out the game with a bomb, bitch I wish she mention this when I got my palms read She didn't mention this that I leave you all dead She didn't say that I put you in your bed That the game is mine and my sound is timeless The god of music said, I'm one of a kind, yeah [Hook] There's nothing now that can get me down You hear me now Life just took me for a spin around I get it now There's nothing now that can get me down You hear me now Life just took me for a spin around I get it now Bitch, nothing now that can get me down Life just took me for a spin around I get it now [Verse 2] I'm talking ex-girls took my bed bills Took my old friends, nigga, shit is real Tryna find a home, tryna cook a meal Sleeping in my whip, do you got the wheel? I don't want to be a failure I just want to be the man, yeah God, do you hear my prayers? If you hear me, can you say something? I want a new life, shit, to live it twice Sold my body cause the bones look nice Why you do shit when it don't look right? All I know is blow like dynamite I know one thing is I won't die tonight I'm super thankful that I got a life Prehistoric to the bone, nigga I have come to kill you clones, nigga Knock you right up off the throne, nigga Since you want to act chrome, nigga Imma aim for your dome, nigga Pull a trigger on a hoe nigga Reverse it all and you gon' die tonight You need happiness to live this life Oh, you need happiness to live this life You need happiness to live this life

 

Vertaling

[Verse 1] Imma get you niggas something Begonnen vanaf de bodem, ik kwam uit het niets Als iemand me in de weg staat, sla ik hem Jullie kunnen allemaal mijn ballen likken, Ik ben weg, bitch Je kunt beter oprotten of voor de haaien gegooid worden, trut Als dat niet rauw is, krijg allemaal de klere, ik ben afval Ik heb tenminste genoeg verdiend om uit mijn moeders huis te verhuizen. En ik heb het spel uitgespeeld met een bom, trut. Ik wou dat ze dit had gezegd toen ik mijn handpalmen liet lezen. Ze heeft niet gezegd dat ik jullie allemaal dood heb achtergelaten. Ze heeft niet gezegd dat ik je in je bed heb gestopt Dat het spel van mij is en mijn geluid is tijdloos The god of music said, I'm one of a kind, yeah [Hook] There's nothing now that can get me down Je hoort me nu Het leven nam me gewoon mee voor een rondje I get it now There's nothing now that can get me down Hoor je me nu Life just took me for a spin around I get it now Bitch, er is niets dat me nu nog kan raken Life just took me for a spin around I get it now [Verse 2] I'm talking ex-girls took my bed bills Nam mijn oude vrienden mee, nigga, shit is real Tryna find a home, tryna cook a meal Sleeping in my whip, do you got the wheel? Ik wil geen mislukking zijn I just want to be the man, yeah God, hoor je mijn gebeden? Als je me hoort, kun je dan iets zeggen? Ik wil een nieuw leven, shit, om het twee keer te leven Ik heb m'n lichaam verkocht omdat de botten er mooi uitzien Waarom doe je iets als het er niet goed uitziet? Alles wat ik weet is dat ik blaas als dynamiet Ik weet dat ik vanavond niet zal sterven. Ik ben super dankbaar dat ik een leven heb Prehistorisch tot op het bot, nigga Ik ben gekomen om jullie klonen te doden, nigga Je van je troon te stoten, nikker Omdat je zo graag chroom wilt, nikker mik ik op je koepel, nikker Ik haal de trekker over op een negerin. Draai alles om en je sterft vannacht Je hebt geluk nodig om dit leven te leiden Oh, je hebt geluk nodig om dit leven te leven Je hebt geluk nodig om dit leven te leven