Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: azrael Songtekst: tarde ya

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: azrael - tarde ya ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tarde ya? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van azrael! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van azrael en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tarde ya .

Origineel

Un dia senti, pude ver luz en la oscuridad y me encontre sentado en un trino de libertad si sufrimos uno por otro para que nos sirvio si dejas que la pasion muera no importara nada decir adios es... tarde ya, tarde ya para que el pacto siga en pie. Mi camino seguire, ?acaso yo pude dar mas? demasiado tarde ya. Mi unica luz era el brillo de esos ojos, y mi obsesion, nina, era verte feliz... y ese dia me perdi. Como ves aun estoy aqui recordando que eras para mi que mas da quien se alejo si al fin perdio. Nadie te dijo que iba a pasar pequeno angel con ansia de libertad es... tarde ya, tarde ya para que el pacto siga en pie, mi camino seguire palabras que ya no dicen nada demasiado tarde ya. Nadie nos dijo que iba a pasar te quiero pero ahora es tarde ya tarde ya, tarde ya para que el pacto siga en pie. Mi camino seguire, ?acaso yo pude dar mas? demasiado tarde ya.

 

Vertaling

Op een dag voelde ik, dat ik licht kon zien in de duisternis en ik vond mezelf zittend in een trilling van vrijheid Als we voor elkaar lijden Wat voor goeds heeft het ons gedaan Als je de passie laat sterven Het maakt helemaal niet uit om afscheid te nemen is... laat nu, laat nu Om het pact te laten staan. Ik kom eraan. Had ik meer kunnen geven? Te laat nu. Mijn enige licht was de glinstering in die ogen, en mijn obsessie, baby, was om jou gelukkig te zien... en die dag raakte ik de weg kwijt. Je ziet dat ik er nog steeds ben. Herinnerend dat jij voor mij was Wat maakt het uit wie er wegliep Als je eindelijk verloren hebt. Niemand heeft je verteld wat er zou gaan gebeuren Kleine engel met een verlangen naar vrijheid is... laat nu, laat nu Ik zal degene zijn die het pact in stand houdt, op mijn manier zal ik doorgaan woorden die niets meer zeggen te laat nu. Niemand vertelde ons wat er ging gebeuren Ik hou van je maar nu is het te laat te laat nu, te laat nu Ik laat het pact niet staan. Ik kom eraan. Had ik meer kunnen geven? Het is nu te laat.