Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aztec jade Songtekst: mad not crazy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aztec jade - mad not crazy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mad not crazy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aztec jade! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aztec jade en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mad not crazy .

Origineel

As I see the day I look in a different way Eyes as black as night never see the light You can't see my mind not like humankind And my viciousness is unequaled And so now you know Never will I look back Some things now will never change Nothing good ever lasts Mankind has now gone insane Doctors theorize that I am mad inside But what do they know what is real Feed me all the lies everyday they try To erase my world But they will not succeed Walk the streets at night and I have to fight Demons deep inside I can never hide All my darkest fears haunting me for years Schizophrenia always holds All of my sanity

 

Vertaling

Zoals ik de dag zie, kijk ik op een andere manier Ogen zo zwart als de nacht zien nooit het licht Je kunt mijn geest niet zien zoals de mensheid En mijn wreedheid is ongeëvenaard En dus weet je het nu Nooit zal ik terugkijken Sommige dingen zullen nu nooit veranderen Niets goeds duurt ooit De mensheid is nu gek geworden Artsen theoretiseren dat ik van binnen gek ben Maar wat weten ze wat echt is Geef me alle leugens die ze elke dag proberen Om mijn wereld te wissen Maar ze zullen niet slagen 'S Nachts over straat lopen en ik moet vechten Demonen diep van binnen kan ik me nooit verbergen Al mijn donkerste angsten achtervolgen me al jaren Schizofrenie houdt altijd stand Al mijn gezond verstand