Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: b b king Songtekst: all alone blues

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: b b king - all alone blues ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van all alone blues? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van b b king! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van b b king en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals all alone blues .

Origineel

I gave you a diamond ring, you won't wear It's a nine thousand dollar thing, you don't care I set up a wedding date, you couldn't make it You said all the love we made, you were just faking But girl, you know, what hurts me the most Is I gave all my love to you, all you ever give me All you ever give me, all you ever give me is the blues Is the blues I gave you my Cadillac keys, you don't drive I hired you a limousine, you won't ride Bought you the house on the hill, you hate the view Even wrote you into my will, gave you something to look forward to But girl, you know, what hurts me the most Is I gave all my love to you All you ever give me All you ever give me All you ever give me is the blues Nothing but the blues I've tried and tried, but I'm mystified I've done all that I can do, I've given you my best You put me to the test All you ever give me All you ever give me All you ever give me is the blues Nothing but the blues But girl, you know, what hurts me the most Is I gave all my love to you All you ever give me All you ever give me All you ever gave me was the blues All you ever gave me All you ever gave me All you ever gave me All you ever gave me was the blues Nothing but the blues

 

Vertaling

Ik gaf je een diamanten ring, die je niet wil dragen. Het is een negenduizend dollar ding, het kan je niet schelen Ik heb een trouwdatum gepland, je kon niet komen Je zei dat alle liefde die we bedreven, je maar deed alsof Maar meisje, weet je, wat me het meeste pijn doet is dat ik al mijn liefde aan jou heb gegeven, alles wat jij me ooit hebt gegeven Alles wat je me geeft, alles wat je me geeft is de blues Is de blues Ik gaf je mijn Cadillac sleutels, jij rijdt niet Ik huurde een limousine voor je, jij wilt niet rijden Ik kocht je het huis op de heuvel, je haat het uitzicht Ik schreef je zelfs in mijn testament, gaf je iets om naar uit te kijken Maar meisje, weet je, wat me het meeste pijn doet is dat ik al mijn liefde aan jou gaf Alles wat je me ooit gaf Alles wat je me ooit gaf Alles wat je me ooit geeft is the blues Niets dan de blues Ik heb geprobeerd en geprobeerd, maar ik ben verbijsterd Ik heb gedaan wat ik kon, Ik heb je mijn best gegeven You put me to the test Alles wat je me ooit hebt gegeven All you ever give me All you ever give me is the blues Nothing but the blues Maar meisje, weet je, wat me het meeste pijn doet Is dat ik al mijn liefde aan jou gaf All you ever give me All you ever give me Alles wat je me ooit gaf was de blues Alles wat je me ooit gaf Alles wat je me ooit gaf All you ever gave me All you ever gave me was the blues Nothing but the blues