Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: b b king Songtekst: catfish blues

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: b b king - catfish blues ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van catfish blues? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van b b king! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van b b king en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals catfish blues .

Origineel

Well, I wish I was a catfish Swimmin' in the deep blue sea I'd have all you women Fishin' after me Fishin' after me Fishin' after me Well, I'm broke and I'm hungry Ragged and I'm dirty too Well, if I clean up, baby, can I Stay home with you Stay home with you Stay home with you If I can't, can't come in Let me sit down front of your door I'll leave so early, your Mom won't know Won't never know Won't never know Oh, I know, know my baby Well, she's going to jump and shout When my train pulls in and I I come walkin' out Come walkin' out Come walkin' out Yes, I'm goin', babe I'm goin' And your crying won't make me stay Oh, the more you cry, baby More I'll go away More I'll go away More I'll go away Well now I know, I know you don't want me Why in the world won't you tell me so? Then I won't be caught, baby, 'round Your house no more Your house no more Your house no more

 

Vertaling

Nou, ik wou dat ik een meerval was Zwemmend in de diepe blauwe zee Ik zou al jullie vrouwen hebben achter me aan vissen Achter me aan vissen Achter me aan aan het vissen Nou, ik ben blut en ik heb honger Ik ben ook sjofel en vies Wel, als ik me opknap, baby, kan ik Thuis blijven bij jou Thuis bij jou blijven Bij jou thuis blijven Als ik niet kan, niet binnen kan komen Laat me voor je deur gaan zitten Ik zal zo vroeg vertrekken, je Mam zal het niet weten Zal het nooit weten. Zal het nooit weten Oh, ik weet het, ik ken mijn baby Nou, ze gaat springen en schreeuwen Als mijn trein aankomt en ik I come walkin' out Kom naar buiten lopen Come walkin' out Ja, ik ga, schat ik ga En jouw huilen zorgt er niet voor dat ik blijf Oh, hoe meer je huilt, schat Hoe meer ik zal weggaan Meer zal ik weggaan Meer zal ik weggaan Wel, nu weet ik, ik weet dat je me niet wilt Waarom vertel je me dat niet? Dan zal ik niet meer gepakt worden, schatje, 'rond Je huis niet meer Je huis niet meer Je huis niet meer