Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: b b king Songtekst: donu00b4t get around much anymore

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: b b king - donu00b4t get around much anymore ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van donu00b4t get around much anymore? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van b b king! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van b b king en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals donu00b4t get around much anymore .

Origineel

Missed the Saturday dance Heard they crowded the floor Couldn't bear it without you Don't get around much anymore Though I'd visit the club Got as far as the door They'd have asked me about you Don't get around much anymore Darling, I guess my mind's more at ease But nevertheless why stir up memories? Been invited on dates Might have gone but what for? Awf'lly diff'rent without you Don't get around much anymore

 

Vertaling

Ik miste de zaterdag dans Hoorde dat ze de vloer overvol hadden Kon het niet verdragen zonder jou Ik kom niet veel meer in de buurt Though I'd visit the club Kwam tot aan de deur Ze zouden me naar je gevraagd hebben Ik kom niet veel meer langs Lieverd, ik denk dat mijn geest meer op zijn gemak is Maar waarom toch herinneringen ophalen? Ben uitgenodigd op afspraakjes. Zou zijn gegaan, maar waarvoor? Verschrikkelijk anders zonder jou Ik kom niet veel meer in de buurt