Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: b b king Songtekst: down now

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: b b king - down now ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van down now? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van b b king! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van b b king en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals down now .

Origineel

I keep on tryin' to get ahead, I'm doin' the best I can But every time I try to pull up They pull me right back down again You got me down now And I hope you're satisfied Oh, it's so hard to try to keep my head up Yes, when you're putting pressure on me From every side, from every side Even uncle Sam say I owe a lot of money Way back from nineteen-fifty-six Now, how could I owe him anything When that whole year I was sick? They won't let me make my money Won't even let me buy my clothes Oh, it's so hard to get something to eat Yes, and now they want to throw me outdoors Throw me outdoors Yes, everybody's laughin' at me I can see the joy in their eyes They're glad because I'm down now Just look at the devils in disguise I have no-one to turn to No-one to lend me a helpin' hand Oh, I'm tellin' you, shakes has really got me now Yes, and I'm a lonely, lonely man

 

Vertaling

Ik blijf proberen vooruit te komen, ik doe m'n best. But every time I try to pull up trekken ze me meteen weer naar beneden You got me down now And I hope you're satisfied Oh, het is zo moeilijk om mijn hoofd omhoog te houden Ja, als je druk op me uitoefent Van alle kanten, van alle kanten Zelfs Uncle Sam zegt dat ik veel geld schuldig ben Al sinds 1946. Hoe kan ik hem iets schuldig zijn Toen ik dat hele jaar ziek was? Ze laten me mijn geld niet verdienen. Ik mag niet eens mijn kleren kopen. Oh, het is zo moeilijk om iets te eten te krijgen. Ja, en nu willen ze me buitengooien Mij buitengooien Ja, iedereen lacht me uit Ik kan de vreugde in hun ogen zien Ze zijn blij omdat ik nu beneden ben Kijk eens naar de duivels in vermomming I have no-one to turn to Niemand die me een helpende hand geeft Oh, ik zeg je, shakes heeft me nu echt te pakken Ja, en ik ben een eenzame, eenzame man