Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: b b king Songtekst: i can hear my name

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: b b king - i can hear my name ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can hear my name? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van b b king! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van b b king en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can hear my name .

Origineel

I can hear my name ringin', ringin' all up and down the line Yes I can hear my name ringin', ringin' all up and down the line I don't believe my woman loves me, I believe I'm just messin' up my time Yes, I have the blues before sunrise, with the tears gettin' to my eyes I have the blues before sunrise and the tears gettin' to my eyes Yes, I get that funny feeling, it's the feeling I do despise Yes, last night as I laid there dreamin', I was layin' there by myself Yes, last night as I laid dreamin', I was layin' there by myself I was just thinkin' if my woman don't love me, I hope she's not in love with nobody else

 

Vertaling

Ik hoor mijn naam rinkelen, rinkelen over de hele lijn Ja, ik hoor m'n naam rinkelen, rinkelen langs de hele lijn Ik geloof niet dat m'n vrouw van me houdt, ik geloof dat ik m'n tijd verknoei Yes, I have the blues before sunrise, with the tears gettingtin' to my eyes I have the blues before sunrise and the tears gettingtin' to my eyes Ja, ik krijg dat rare gevoel, het is het gevoel dat ik veracht Ja, vannacht toen ik daar lag te dromen, lag ik daar alleen Ja, vannacht toen ik lag te dromen, lag ik daar alleen Ik lag net te denken, als mijn vrouw niet van me houdt, hoop ik dat ze niet verliefd is op iemand anders