Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: b b king Songtekst: i need your love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: b b king - i need your love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i need your love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van b b king! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van b b king en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i need your love .

Origineel

I need someone's hand to lead me through the night I need someone's arms that's gonna hold and squeeze me tight Now, when the night begins, ya know I'm at an end 'Cause I need your love so bad I need some lips, baby, to feel next to mine I want someone, baby, to stand up and tell me when I'm lyin' And when the lights are low and it's time to go Oh, I need, I need your love so bad So, give it up, and bring it home to me Or write it on a paper, baby, so it can be read to me Tell me that you love me and stop drivin' me mad 'Cause I, I need your love so bad Yes, I need a soft voice, baby, to talk to me at night And don't you worry, baby, we can make everything alright Listen to my plea, baby, bring it home to me I need your love so bad, oh I need your love, baby, so bad.

 

Vertaling

Ik heb iemands hand nodig om me door de nacht te leiden I need someone's arms that's gonna hold and squeeze me tight Nu, als de nacht begint, weet je dat ik aan het eind ben 'Cause I need your love so bad I need some lips, baby, to feel next to mine I want someone, baby, to stand up and tell me when I'm liein' And when the lights are low and it's time to go Oh, ik heb, ik heb je liefde zo hard nodig Dus, geef het op, en breng het naar mij thuis Of schrijf het op een papier, baby, zodat het aan mij kan worden voorgelezen Zeg me dat je van me houdt en stop met me gek te maken 'Want ik, ik heb je liefde zo hard nodig Ja, ik heb een zachte stem nodig, baby, om 's nachts tegen me te praten En maak je geen zorgen, schat, we kunnen alles goed maken Luister naar mijn smeekbede, schat, breng het thuis bij me Ik heb je liefde zo hard nodig, oh I need your love, baby, so bad.