Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: b b king Songtekst: if you love me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: b b king - if you love me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if you love me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van b b king! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van b b king en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if you love me .

Origineel

If you love me You will give your heart Why should we be apart If you love me If you love me You will know the truth I wasn't born to lose And I love you Affinity and communication That makes reality Understanding is the first thing It means so much to me If I love you I will find the key If it's meant to be 'Cause I love you Affinity and communication That is reality Understanding is the first thing It means so much to me If I love you I will find the key If it's meant to be 'Cause I love you

 

Vertaling

Als je van me houdt zul je je hart geven Waarom zouden we uit elkaar zijn Als je van me houdt Als je van me houdt zul je de waarheid kennen Ik ben niet geboren om te verliezen En ik hou van jou Affiniteit en communicatie Dat maakt werkelijkheid Begrijpen is het eerste Het betekent zoveel voor me Als ik van je hou zal ik de sleutel vinden Als het zo bedoeld is Want ik hou van je Affiniteit en communicatie Dat is de realiteit Begrijpen is het eerste Het betekent zoveel voor me Als ik van je hou zal ik de sleutel vinden Als het zo bedoeld is Want ik hou van je