Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: b.b. king Songtekst: it’s just a matter of time

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: b.b. king - it’s just a matter of time ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it’s just a matter of time? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van b.b. king! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van b.b. king en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it’s just a matter of time .

Origineel

Someday, someway you'll realize that you've been blind Oh, darling you're gonna need me again It's just a matter, a matter of time Oh, go on baby, go on until you reach the end of the line Hey, but I know, I know you're gonna pass my way again It's just a matter, just a matter of time Oh, after I gave you everything I had Hey, you know you laughed at me and you called me a clown Ahw, but you must remember baby, in your search for fortune and fame Hey, what goes up just gotta come down I know, I know baby, oh, that someday, one day you'll wake up and find Oh, my love, my love is a true love It's just a matter, baby just a matter of time Hey, after I gave you, gave everything I had You know you laughed at me and I can hear you say, "Look at that clown" But you must remember baby, in your search for fortune and fame Oh, what goes up, hey, you know it's got to come down Oh, but I know hey, I know, I know baby that one day One day you'll wake up and find that my love My love is a true love Hey, baby it's just a matter, just a matter of time

 

Vertaling

Op een dag, op een of andere manier zul je beseffen dat je blind bent geweest Oh, schat je zult me weer nodig hebben Het is slechts een kwestie, een kwestie van tijd Oh, ga door schat, ga door tot je het einde van de lijn bereikt Hey, maar ik weet, ik weet dat je weer mijn kant op komt It's just a matter, just a matter of time Oh, nadat ik je alles heb gegeven wat ik had Hey, je weet dat je me uitlachte en me een clown noemde Ahw, maar je moet onthouden baby, in je zoektocht naar fortuin en roem Hey, what goes up just gotta come down Ik weet het, ik weet het schat, oh, dat op een dag, op een dag zul je wakker worden en vinden Oh, mijn liefde, mijn liefde is een ware liefde Het is gewoon een kwestie, baby gewoon een kwestie van tijd Hé, nadat ik je alles heb gegeven wat ik had Je weet dat je me uitlachte en ik kan je horen zeggen, "Kijk naar die clown" Maar je moet onthouden baby, in je zoektocht naar fortuin en roem Oh, what goes up, hey, you know it's got to come down Oh, maar ik weet, ik weet, ik weet dat op een dag Op een dag word je wakker en ontdek je dat mijn liefde Mijn liefde is een ware liefde Hé, schatje het is gewoon een kwestie van tijd