Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: b.b. king Songtekst: on my word of honour

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: b.b. king - on my word of honour ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van on my word of honour? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van b.b. king! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van b.b. king en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals on my word of honour .

Origineel

On my word of honor All my love belongs to you Please put your faith in me You see how true I'll be On my word of honor You can trust me with your heart And i pledge mine to you It's yours my whole life through Baby, lips never kiss you Again if they're telling you a lie And forever, ever, ever, ever and ever I cross my heart and hope to die On my word of honor You mean everything to me I swear by stars above I'll keep my word, my love Baby, lips never kiss you Again if they're telling you a lie And forever, ever, ever, ever and ever I cross my heart and hope to die On my word of honor You mean everything to me I swear by stars above I'll keep my word, my love

 

Vertaling

Op mijn erewoord Al mijn liefde behoort jou toe Stel alstublieft uw vertrouwen in mij Je ziet hoe trouw ik zal zijn Op mijn erewoord Je kunt me met je hart vertrouwen En ik beloof het mijne aan jou Het is mijn hele leven van jou Baby, lips never kiss you Nooit meer als ze je een leugen vertellen En voor altijd, altijd, altijd en eeuwig Ik zweer het met mijn hart en hoop te sterven Op mijn erewoord Je betekent alles voor me Ik zweer bij de sterren Ik zal mijn woord houden, mijn liefde Baby, lips never kiss you Nooit meer als ze je een leugen vertellen En voor altijd, altijd, altijd en eeuwig Ik zweer op mijn hart en hoop te sterven Op mijn erewoord Je betekent alles voor me Ik zweer bij de sterren Ik zal mijn woord houden, mijn liefde