Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: b.b. king Songtekst: shut your mouth

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: b.b. king - shut your mouth ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van shut your mouth? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van b.b. king! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van b.b. king en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals shut your mouth .

Origineel

I work hard everyday Do the same at night But still my baby Ain't treating me right Tell me baby baby baby baby What can I do? Do I have to shut your mouth Just to get along with you? When I'm home at night I can't read a book Without you being huffed up Giving me a dirty look Tell me baby baby baby baby What can I do? Do I have to shut your mouth Just to get along with you? She's so jealous, man Till it's a sin She don't even trust me Out with men Tell me baby baby baby baby What can I do? Do I have to shut your mouth Just to get along with you?

 

Vertaling

Ik werk elke dag hard Doe hetzelfde 's nachts Maar nog steeds mijn baby Behandelt me niet goed Zeg me, schatje, schatje, schatje Wat kan ik doen? Moet ik je mond dichthouden Alleen maar om met je overweg te kunnen? Als ik 's avonds thuis ben Kan ik geen boek lezen Zonder dat jij ophoepelt Me een vuile blik geeft Vertel me baby baby baby Wat kan ik doen? Moet ik je mond dichthouden Gewoon om met jou te kunnen opschieten? Ze is zo jaloers, man Till it's a sin Ze vertrouwt me niet eens Uit met mannen Tell me baby baby baby baby Wat kan ik doen? Moet ik je mond dichthouden Gewoon om met jou te kunnen opschieten?